Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paolo Roberto efter bröstbilden: "Skiter i genuspoliser"

Paolo Roberto tycker att hans bröstskämt har fått orimliga proportioner – nu ryter han ifrån.

Det var för två veckor sedan som Paolo Roberto, 48, bjöd sina 145 000 Instagramföljare på en bild som handlade om att män visst kan fokusera på två saker samtidigt – nämligen bröst.

A post shared by Paolo Roberto (@1paolo2) on

Då tog det hus i helvete. När Feministiskt initiativs partiledare Gudrun Schyman gästade Filip Hammar och Fredrik Wikingssons "Breaking News" så kallade hon tilltaget för "sexism".

Paolo i sin tur gick till motattack och skrev: "Gudrun Schyman, Filip och Fredrik ni kan sätta er på era höga feministisk hästar och galoppera åt helvete!".

Efter att Paolos inlägg även debatterades i SVT Opinion under torsdagen så valde Paolo att skriva ännu ett inlägg om sitt skämt på Instagram.


Han skriver att hans skämt har tagit helt orimliga proportioner och att han är både arg och bitter på svensk media.

"Nu skiter jag i skitsnackare, moralister och genuspoliser. Idag blir det jobb med mina företag där jag i två av förtagen har kvinnlig VD och i ett så har jag kvinnlig styrelseordförande", skriver han bland annat.

Att försöka förklara mitt skämt är som att försöka läsa tidningen i en storm... Har hamnat i en Kafka liknade situation där en litet skämt har tagit helt orimliga proportioner.... Lätt att bli arg och bitter på svensk media när man på Svensk statstelevision bli kallad macho, sexist och allmänt korkad... Men ilska löser inget, bygger inget men kan förstöra allt! Ilska blir som att greppa glödande kol för att kasta på någon annan. Du kommer också bränna dig själv... Så nu skiter jag i skitsnackare, moralister och genus poliser. Idag blir det jobb med mina företag där jag i två av förtagen har kvinnlig VD och i ett så har jag kvinnlig styrelseordförande. Bjuder på en soluppgång över Positano staden där kärleken föddes

A post shared by Paolo Roberto (@1paolo2) on

Paolo Roberto la ut sexistisk bröstbild – nu ber han kändisarna att "galoppera åt helvete"

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Mer:

Paolo Roberto la ut sexistisk bröstbild – nu ber han kändisarna att "galoppera åt helvete"