Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
6059
reaktioner idag

Nu slutar Joakim och Jonna Lundell med sina videos

Youtubestjärnorna Joakim och Jonna Lundell slutar nu med sina populära spökvideos.

Det blir inga fler spökvideos.

Det blir inga fler spökvideos.

Youtubestjärnan Joakim Lundell och hans fru Jonna Lundell har gjort succé med sina spökvideos. Men under gårdagen gick flera av deras fans i taket där Joakims vän Danjal under en livesändning hörs säga att de håller på att "planera ett spöke".

Flera tittare reagerade och kommentarsfältet fylldes snabbt av kommentarer om att parets spökjakter är "fake".

Och nu har Joakim fått nog av all kritik. På sin Snapchat berättar nu Joakim att spökjakten "Borgvattnet" blir deras sista.

– Vi har tagit beslutet nu att inte göra mer spökjakter tills vidare då vi nu känner att vi börjar närma oss där parken var att folk enbart ska leta fel för att snabbt göra video och få lite klick!, skriver han.

– Borgvattnet blir sista spökvideon nu och sen får vi ta ett möte i höst och se om saker känns annorlunda, för det förstör det roliga att skapa saker för alla oss när allt man säger och gör ska försöka misstolkas för tuhängningar!, skriver Joakim på sin Snap.

Här svarar Joakim Lundell på kritiken efter spökvideon.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Kommer du att sakna deras spökvideos?​​

Mer:

Här är historien bakom skräckinjagande "Barnmördarkorset"