Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paulina "Paow" Danielsson rånad av 13-åring

Paow rånades under tisdagskvällen.
1 av 1

Paow rånades under tisdagskvällen.

Instagram. Bilden är ett montage.

Nöje | 26/07/2017 14:09

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson blev rånad i Stockholm under tisdagskvällen.

Bloggerskan Paulina "Paow" Danielsson, 23, berättar i sin blogg om hur hon blev rånad under tisdagskvällen. 

Efter en middag promenerade hon och pojkvännen Mattias Coleman, 24, på Södermalm i Stockholm. Klockan var kring 19.00 på kvällen och Paow skriver att det var ljust ute och barn som lekte i parken vid Björns Trädgård.

Paret tog lite bilder i parken och Mattias lyfte upp Paow och de gick ett par meter.


Paret tog bilder i Björns Trädgård. 

"Då går det förbi en pojke som går väldigt nära oss, då känner jag att han tar min mobil ur min bakficka och jag skriker ”HAN TOG MIN MOBIL” på en millisekund", skriver Paow i bloggen.

Mattias tog då tag i killen som stulit mobilen, och enligt Paow var han 13-14 år gammal. Paow drabbas av panik och går iväg, samtidigt som Mattias säger åt killen att man inte tar andras saker.

"Då ser jag en annan pojke komma springandes med handen halvt i fickan och man såg att han höll i något som liknade en kniv. Mattias ser inte detta utan puttar pojken ner i buskarna. Och då tänkte jag ”shit nu blir han knivhuggen”. Så jag ropade i panik ”KOM VI GÅR” och så gick vi mot folkmassan", skriver Paow i sin blogg.

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!