Det utbröt ett storbråk mellan Ken och Therese i Robinson 2023
Det utbröt ett storbråk mellan Ken och Therese. - Foto: Skärmavbild/TV4/Robinson

Så är Therese Tang och Ken Gacamuganis relation i dag – efter storbråket i Robinson

Therese Tang valde att lämna Robinson frivilligt. Men innan hon hoppade av utspelade det sig ett storbråk stranden. För Nyheter24 berättar Therese hur hennes relation till de andra deltagarna ser ut i dag.


Robinson är just nu inne på sin 24:e säsong, och engagerar alltid tittarna till max. Årets säsong av Robinson har som vanligt innehållit en hel del intriger, bråk och paktande. 

En av deltagarna som från början stack ut var deltagaren Therese Tang. Hon var sedan tidigare ett välkänt namn, men i ett helt annat sammanhang. Therese Tang satte nämligen dit den dömde mördaren i Förlösa-fallet. 

Därför känner du igen Therese Tang i Robinson 2023 – löste omtalade mordet

Therese Tang hoppade av Robinson 2023

I Robinson tillhörde Therese Tang från början Lag Nord, innan hon byttes bort till Lag Syd. Men efter att hon hamnade i Gränslandet lyckades hon tävla sig tillbaka till Lag Nord igen. 

Foto: TV4/Robinson

Men väl tillbaka i sitt gamla lag blev stämningen allt annat än god, och Therese själv har beskrivit att hon kände sig mobbad av flera andra deltagare. Therese rök framförallt ihop med deltagarna Ken Gacamugani, Karolina Tilander och Els-Marie Enbuske. Ett klipp som TV4 själva lade ut på sociala medier visade just ett storbråk mellan Ken och Therese, och det väckte en hätsk diskussion i kommentarsfältet. 

Tittarna rasar på TV4 efter scenerna i Robinson 2023: "Avbryt"

Therese Tang om relationen till deltagarna i dag: "Ingen kontakt"

Till slut valde Therese att självmant lämna tävlingen, eftersom hon mådde för dåligt. I samband med att det stod klart att Therese Tang hoppade av Robinson så berättade hon för Nyheter24 om hur hon upplevde sina sista dagar på ön. 

Therese Tang valde att lämna Robinson 2023 – spelet bakom kulisserna

Therese Tang berättade även då hur hennes relation till de andra deltagarna ser ut i dag. 

– Jag har ingen kontakt med varken Ken, Karolina eller Els-Marie.

– Jag har haft kontakt med andra deltagare också, men kanske inte just nu under den här veckan som jag lämnade. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!