Här är stockholms sex bästa takterasser
Här är stockholms sex bästa takterasser - Foto: Tomas Oneborg/SvD/Stian Lysberg Solum/TT

Njut av utsikten och häng på Stockholms 6 bästa takterrasser

Upptäck Stockholm på nya höjder! Här är de sex bästa takterrasserna i staden där du kan njuta av fantastisk utsikt, god mat och dryck, och avkopplande atmosfär.


Stockholms sex bästa takterrasser i sommar:

Sugen på en drink på en av Stockholms trevligaste takterasser? Har har vi listat sex höjdare som inte kommer göra dig besviken.

1. Stockholm Under Stjärnorna (Norrmalm)

Takbaren på Hotel At Six är en av Stockholms populära takterrasser, och det med goda skäl. Beläget på Norrmalm, intill Brunkebergstorg, har denna takterrass en spektakulär utsikt över stadens skyline. Takbaren serverar både mat och dryck, med en meny som är noga utvald av kockar som använder lokala och hållbara råvaror.

Öppnar: Öppningsdatum släpps inom kort på barens hemsida.

2. Takpark by Urban Deli (Södermalm)

Taket på Urban Deli på Södermalm erbjuder en avslappnad och unik atmosfär med en fantastisk utsikt över staden. Denna takterrass är välbesökt under sommarmånaderna och är populär bland både stockholmare och turister. Med en meny som innehåller allt från fräscha sallader till läckra burgare, finns det något för alla smaker på takparken. 

Öppnar: Öppet året om

3. Tetto (Norrmalm)

Tetto är en av Stockholms populära takbarer. Baren är belägen i citykärnan på Clarion Hotel Sign och vid resturang Spesso. Terrassen erbjuder en fantastisk utsikt över staden och är en idealisk plats för både en romantisk dejt och en trevlig utekväll med vänner. Takterrassen har en modern inredning med eleganta möbler och bekväma sittplatser som är perfekta för att koppla av och njuta av en drink.

Öppnar: 18 april 

4. Restaurang Himlen (Södermalm)

Himlen är resturang med populär takterrass på Södermalm. Beläget på 25:e våningen i Skrapan, erbjuder Himlen en unik utsikt över södra Stockholm. Himlen serverar en meny som är inspirerad av svensk husmanskost, men med en modern tvist. På Himlen finns det också en bar där gästerna kan njuta av en drink och utsikten.

Öppnar: Öppet året om

5. Takterassen TAK (Norrmalm)

TAK är en resturang som är indelat i tre olika delar: restaurangen, baren och loungen. De har även en av Stockholms populära takterrasser, belägen på Brunkebergstorg i hjärtat av staden. Den spektakulära utsikten över takåsarna i Stockholm och Gamla Stan är en av de största anledningarna till att besökare flockas till TAK. 

Öppnar: Öppningsdatum ej släppt

6. Mosebacketerrassen (Södermalm)

Mosebacketerrassen är en av Stockholms populära takterrasser. Belägen på den berömda Södra Teatern, erbjuder den en fantastisk utsikt över staden. Från terrassen kan man se det pulserande stadslivet nedanför, inklusive Gamla stan och Kungsholmen. Mosebacketerrassen är perfekt för en romantisk middag, en drink med vänner eller en avkopplande dag i solen.

Öppnar: Tältet på Mosebacketerrassen är öppet

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!