Mest lästa

Allsvenska spelarlöner 2023: Han tjänar överlägset mest i Malmö FF

Allsvenska ledarstabens lönelista 2023: Han tjänar mest i AIK

Nyheter24 har tittat närmare på tre namn i AIK:s ledarstab för att se vem som egentligen toppar den interna löneligan.

Här är alla flickvänner och fruar till spelarna i fotbollslandslaget

Kärleken blomstrar för herrarna i fotbollslandslaget. Men vem är gift med en känd influencer, vem är ihop med ett fotbollsproffs och vem fick nyligen tillökning i familjen? Nyheter24 listar spelarna i Blågults kärleksrelationer.

Allsvenska spelarlöner 2023: Han tjänar överlägset mest i AIK

Den allsvenska klubben AIK har vunnit hela 12 SM-guld och mängder av cupguld genom historien. Senast man lyfte Lennart Johanssons pokal var 2018. Men vem i laget är egentligen bäst betald? Det har Nyheter24 tagit reda på. Här är hela AIK:s lönelista.

Allsvenska ledarstabens lönelista 2023: Han tjänar mest i Hammarby IF

Hur ser lönelistan ut för Hammarbys ledarstab? Det har Nyheter24 tagit reda på genom att kolla inkomsten på sex personer i ledarstaben under 2022.

Allsvenska spelarlöner 2023: Hammarby IF – han tjänar mest

Hammarby är ett av tre stora Stockholmslag i Allsvenskan. Man har mäktat med att vinna ett SM-guld och ett cupguld som klubb. Men vem tjänar egentligen bäst i laget? Nyheter24 har tagit reda på hur lönelistan i ”Bajen” ser ut.

Allsvenskan spelarlöner 2022: Djurgården – han tjänar mest

Han tjänar bäst av spelarna i AIK Fotboll

AIK är ett ständigt topplag i Allsvenskan. Men hur mycket pengar tjänar spelarna? Stockholmslaget är först ut när Nyheter24 kartlägger de allsvenska spelarlönerna 2022.

Partnerbyte och Tindermatchning på tävling – här är de svenska skidparen: "Speciellt"

De svenska elitskidåkarna får inte bara omåttligt med kärlek från publiken, utan också från varandra. Bland längdskidåkarna och skidskyttarna från Sverige finns det nämligen flera kärlekspar.