20 snygga statementtröjor – som visar vem du är

Stå för något viktigt, eller var bara rolig. Satsa på tröjor med tryck. Här är 20 favoriter – du bara måste ha.


Uppdatera vårgarderoben med en statement-tröja – de har funnits i modevärlden länge, men verkar aldrig gå ur tiden.

Idag syns tröjor med stora enstaka ord eller diskreta meningar sydda med tunn tråd över bröstet. Det är enkelt att skapa en outfit, och du kan matcha med allt annat du har i garderoben.

1. Säg vad du vill med en skön tröja från Happitude.se

Vill du göra ett statement – men bestämma själv vad det ska stå? Då är Happitude något för dig. Designa den skönaste collegetröjan precis hur du vill. Skriv ett positivt budskap!

Här kan du designa din egna tröja.

2. Your loss, babe

Visa att du är bättre än bäst i en t-shirt från NA-KD, och att den som förlorar dig går miste om någon riktigt grym. Den här populära t-shirten blir din för 199 kronor.

3. Rebel Girl Rules My World

Skön t-shirt från Gina Tricot för 99 kronor. Inte ens en hundralapp för ett snyggt tryck i den rebelliska andan.

4. GRL PWR

Omfamna girlpowern i den här tröjan. Den lilla detaljen med den broderade rosen ger t-shirten från NA-KD ännu mer trendkänsla. Tröjan kommer från Josefin Ekströms kollektion och finns att klicka hem för 199 kronor.

5. Beach Please

Det finns ett uttryck som påminner om vad den här tröjan från Gina Tricot har att säga. Ni vet säkert vilket vi menar. Men att be om att åka till stranden i en t-shirt för 99 kronor låter mycket snällare.

6. Säg nej tack med en t-shirt

Den här bekväma t-shirten från NA-KD säger artigt nej tack. Det kan gälla vad som helst eller ingenting alls, du kan ju ha tröjan bara för att den är snygg. Finns att klicka hem för 199 kronor.

7. I only date feminists

T-shirt i bomull från Gina Tricot – som direkt översatt visar att du bara dejtar feminister. Den är dessutom på grym rea just nu och finns att fynda för 49 kronor.

8. Honey

Såg du först inte vad det stod? Det tog ett tag för oss också – texten är ju upp och ner. Perfekt tröja att ge bort till din honey, eller unna dig själv från NA-KD för 199 kronor. Finns i olika färger – som du hittar här.

9. Empati är det nya svarta

Med den här t-shirten för 99 kronor visar du att empati är superviktigt. Skön kvalité från Gina Tricot som enkelt går att skapa en cool outfit med.

10. "Drittsekk" från Skam

Om du inte har sett den norska tv-serien Skam är kanske inte den här tröjan från NA-KD något för dig. Snygg t-shirt med diskret tryck för 199 kronor.

11. Going Nuts for Coconuts

Somrigt tryck från Gina Tricot. Och det rimmar också, vilket alltid är trevligt. Matchas snyggt tillsammans med ljusa jeans eller shorts till sommaren. Tröjan finns att klicka hem för 99 kronor.

12. Visa att du är en stolt diva

Att vara en diva behöver inte ha en negativ klang. Det kan betyda att du prioriterar dig själv – så gör det i stil med en tröja för 199 kronor från NA-KD.

13. Make love, not walls

En t-shirt från Gina Tricot med ett viktigt budskap. Make love, not walls för 99 kronor.

14. Rökning dödar

Röd t-shirt från NA-KD med ett av de viktigaste budskapen – att rökning dödar. Sen är det en allmänt cool tröja för priset 199 kronor.

15. Bär rött läppstift

Finns det något mer klassiskt än rött läppstift? Det fungerar till allt och får en genast att se on fleek ut. Trendigt ljusgrå t-shirt som finns att klicka hem från Gina Tricot för 99 kronor. Matcha den med ett rött läppstift.

16. You are gold, baby

Enkel t-shirt från NA-KD – varför inte ge bort den i present till någon du tycker om? Det är ju en fin text på. Blir snyggt tillsammans med guldsmycken. Tröjan blir din för 199 kronor.

17. Hooke?

Den här Skam-tröjan från Gina Tricot finns att klicka hem för 129 kronor. Visa på ett subtilt sätt att du vill hooke, eller bär den bara för att den helt enkelt är snygg.

18. Dogs before dudes

Youtubern Therese Lindgren skapade en kollektion för NA-KDhär är en tröja som helt enkelt visar att djuren går före. Den blir din för 199 kronor.

19. Rub me the right way

Tolka den här tröjan från NA-KD hur du vill – egentligen är det en textrad från Christina Aguileras låt Genie In a Bottle. För 199 kronor får du en cool t-shirt.

20. Pussy PWR

Populär tröja för 199 kronor som bland annat youtubern Linn Ahlborg visat i sina NA-KD-hauls. Går att matcha med allting, det blir snyggt casual oavsett. Finns också i svart och vitt.

Missa inte heller 21 saker vi inte klarar oss utan i juni – en lista på allting du behöver nu när sommaren äntligen är här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!