Här är kläderna som säljer allra bäst hos NA-KD i juli!

Inspireras av det som är absolut hetast just nu. Det är riktigt snygga plagg som toppar listan hon NA-KD. Här är våra favoriter.


NA-KD är en av de populäraste butikerna online – de har allt inom det moderna tjejmodet. Här ser du vad som är inne just nu. Taget direkt från topplistan.

1. Hetast på stranden i sommar

Hur fin skulle inte den här baddräkten vara med höga shorts och en stor hatt – och enbart också såklart. Finns att klicka hem för 349 kronor – du hittar den här

2. Slitna jeans

Influencern Linn Ahlborg visade nyligen ett par liknande jeans i sin Instagram-story – och visst är de här byxorna snygga? Perfekt med lite hål för den varma sommaren. 

De blir dina för 599 kronor – du hittar dem här. Passar till vilken outfit som helst! Riktigt tufft.

3. Mesh Slip Dress

Den här klänningen är från Boohoo – som äntligen kommit till Sverige. Det enkla plagget blir genast mer intressant med sin mesh. 

Det bästa av allt är att den är superbillig! För bara 249 kronor får du en riktigt cool klänning – och du kan klicka hem den här.

4. GRL PWR

Visa att tjejer äger när du hänger på stranden i sommar. För 399 kronor får du en grymt fin baddräkt med ett viktigt statement. Kolla in den här.

5. Den populära crochet-tröjan

Det är ingen skräll att just den här tröjan är en riktig storsäljare – flera youtubers har sagt att de älskar den. Här hittar du den i svart – för 349 kronor.

6. Trendigt med vida ärmar

Olivgrönt är underskattat – för det är ju riktigt snyggt! Den här tröjan passar precis lika bra till vardags som till fest. Den finns att klicka hem från NA-KD för 399 kronor.

7. Cut Out Tied Neck Dress

I en gråaktig rosa ton är den här klänningen riktigt snygg. Moderna cut-outs och knyte i nacken – du hittar klänningen här för 399 kronor.

8. Långklänning med cold shoulder

Långklänningar hör till sommaren – oavsett om det gäller semesteroutfiten eller festen. Den här kommer från Boohoo, och blir din för 249 kronor. Grymt bra pris!

9. T-shirt med blommor

Broderier har varit en av årets stora trender – antingen så älskar man det, eller så inte. Här är en somrigt ljusrosa t-shirt med två snygga rosor på. Och vem älskar inte rosor? Du hittar tröjan här – för 249 kronor.

10. Haka på den blommiga trenden

Grönt är skönt. Här är en klänning från NA-KD Boho kollektionen. Den blir din för 399 kronor. Matcha med ett par bekväma sandaler –  så har du den perfekta sommarklädseln.

Missa inte heller 15 designerplagg för henne – som är på rea just nu. För vi alla älskar rea, eller hur?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!