Missa inte Malene Birger på rea – fynda handväskor

Designern Malene Birger är den nya modefavoriten – och specifikt väskorna. Vi vet vart du kan fynda dem till kanonpriser.


Malene Birger är en prisbelönt designer – och hennes väskor syns överallt. Klassisk design med ett välkänt, elegant mönster sätter huvudet på spiken! Nu har du chansen att fynda väskorna till kanonpriser.


1. Crossana-väska för halva priset

Perfekt vardagsväska för den som inte har med sig allt för mycket. Om du haffar den på rean så sparar du hela 1 550 kronor! Du hittar den här hos Boozt

2. Ryggsäck

Skona trötta armar och värkande axlar med en snygg ryggsäck. Just de här har såklart det trendiga mönstret, och finns i två olika färger. De här är också nedsatta till halva priset och blir dina för 1 150 kronor styck – här hos Boozt.

3. Utan mönster

Om mönster inte är något för dig kan du fortfarande fynda en Malene Birger-väska. De här är dessutom lite billigare, och kostar bara 650 kronor på rean. 

Välj din favoritfärg och klicka hem dem här från Boozt

4. Plånbok eller clutch

Matcha handväskan med en plånbok. Eller använd den här som clutch! Om du haffar den på rean sparar du 750 kronor. Du hittar den här.

5. En liten väska

Små väskor får inte glömmas bort! För det första är de hur söta som helst, och för det andra är de mer praktiska än du tror. Grymt bra om man ska ut på klubben, en sväng på stan eller bara inte vill ha allting i fickorna. 

För bara 1 100 kronor får du en axelväska som piffar upp vilken outfit som helst – finns att klicka hem här.

Rea
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!