Hatar du att klä ut dig? Här är 19 perfekta halloweenkostymer!

Är du bjuden på Halloweenfest men inte sugen på att klä ut dig? Här är 19 tips på utklädnader som inte är överdrivet spexiga.


Många älskar Halloween och att spöka ut sig men det finns också de som inte alls uppskattar grejen med att klä ut sig. Är du en av dem? Då är det här artikeln för dig!

Denna artikel innehåller reklamlänkar

Vår favorit! Halloweenkostym med tema 80-tals skidresa

Alla som sett Sällskapsresan kommer älska denna halloweenkostym. Nostalgitripp till 80-talet som för tankarna till Stig Helmer kan inte bli fel på halloweenfesten. Finns för både män och kvinnor.

Här hittar du halloweendräkt med skidtema för kvinnor och här för män

19 tips på halloweenkostymer

1. Amerikansk fånge

Riktigt enkel utklädnad, men framför allt bekväm! Alla kommer förstå att du är en fånge. För att maxa outfiten kan du gå hyfsat ofixad med rufsigt hår, för att få den rätta fängelsekänslan. Här hittar du kostymen.

2. FlapperdräktKlä dig i denna 20-talslook och se riktigt elegant ut. Klicka hem den här.

3. Färgade linser


Med ett par färgade linser kan du bli sjukt obehaglig med väldigt små medel. Här kan du klicka hem de vitaröda och helsvarta

4. Ögonmask

Det är kanske inte superbekvämt och du kommer garanterat att ta av dig den en stund in på kvällen, men det är ett enkelt sätt att känna sig utklädd. Här kan du köpa kattmasken och här kan du köpa sammetsmasken.

5. Ett par svarta änglavingar

Matcha med en svart klänning du redan har och du är klar för festen! Vingarna hittar du här för 99 kronor.

6. Huggtänder

Säger någon att du inte är utklädd – le brett! Klicka hem tänderna här.

7. Superhjältemask

Som superhjälte (eller skurk) kan man ju faktiskt få rätt bråttom iväg för att till exempel rädda någon nödställd. 






Därför är det inte konstigt om du har dina vanliga kläder till den här masken. Du kommer dessutom undan med en utklädnad som bara kostar dig 29 kronor.

8. Sandy i Grease



Den här outfiten är ju faktiskt rätt snygg – byxor och jacka i skinnimitation. Och man älskar ju Grease. Du hittar kostymen här.

9. Top GunTom Cruise var riktigt snygg som stridspilot i Top Gun, och det kan du också vara. Du slipper helt att kladda med blod eller teatersmink. Klicka hem kostymen här.

10. Svart capeSvep en svart cape i sammet över en enkel svart outfit och du är Halloweenredo. Nästan lite fashion? Du hittar den här.

11. CheerleaderKräver inga peruker eller ansiktsmasker – matcha med ett par vita sneakers och du är klar. Klicka hem klänningen här.

12. HäxaEn enkel svart klänning och en svart hatt – det behöver inte vara svårare än så. Klicka hem häxoutfiten här för 199 kronor.

13. Kniv genom huvudetEn "utklädnad" som är väldigt enkel att ta på och av, men ändå syns ordentligt. Klicka hem kniven här.

14. Var en katt

Kör på en helfärgad outfit, gärna något kattliknande – och så slänger du bara på dig detta. En svans och öron. Måla lite morrhår i ansiktet så är du klar! Här hittar du svansen och öronen.

15. Djävulshorn

Ta fram din inre djävul! Klä dig helrött eller svart för mest dramatisk effekt, och eventuellt några linser. Hornen hittar du hos Partykungen.

16. Skelettklänning



Den här enkla klänningen kostar 199 kronor och är bara att dra på sig. Vill du kan du ju matcha med strumpbyxor också! Klicka hem den här. 

17. Super Mario eller Luigi

En enfärgad tröja och ett par hängselbyxor så ser vem som helst att du är Mario eller Luigi. Varför inte matcha outfit med en kompis? Här hittar du Mario och här hittar du Luigi

18. Sombrero

Den här festliga sombreron hittar du här för 99 kronor.

19. Katolsk präst



Oavsett om du är troende eller inte kan du klä ut dig till en katolsk präst med den här enkla, svarta dräkten som du kan klicka hem här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!