10 sköna resor du borde unna dig – som dessutom är på rea!

Nu när kylan och mörkret smyger sig på är man värd att unna sig en mysig resa. Här ger vi våra 8 bästa tips!


Hösten kan vara seg på många olika sätt. Förutom att det blir kallare och mörkare för varje dag som går, är det också orimligt ont om röda dagar att glädjas åt.

Som tur är kan man göra hösten och vintern lite mer möjliga att genomlida om man ser till att unna sig en mysig resa. Därför har vi på Nyheter24 listat 8 resor man kan boka till kraftigt nedsatt pris just nu. 

Hoppas att du hittar något du gillar! 

1. Hotell och flyg till Malta för bara 2200 kronor!

Temperaturskillnaden mellan Sverige och Malta är minst sagt stor, speciellt på hösten och vintern. Så varför inte unna dig en liten paus från vardagen. Istället för att jobba och slita kan du ta en mysig promenad med någon du gillar, runt den här fina hamnen. Här hittar du mer info om resan.

2. Mysig spavistelse på Smögen Hafvsbad

Havsbad låter kanske inte så trevligt vintertid, men Smögen Hafvsbad har satt sina skarpaste hjärnor på att lösa problemet, och kommit på den briljanta idén att erbjuda bad- och spa-möjligheter inomhus. Bra tänkt säger vi på Nyheter24! Här kan du läsa mer om resan.

3. Kryssning med Rebecca & Fiona för bara 180 kronor!

Om man gillar Rebecca & Fiona det minsta är det här ett supererbjudande. Inte nog med att man får åka på en kryssning, man får också chansen att se dem live. Bra deal! 

Här hittar du mer info om kryssningen.

4. Spa- och middagspaket på Sigtunahöjden

Sigtunahöjden har inomhuspoolar de med, men de har också trevliga bubbelpoolar med varmt och mysigt vatten och fantastisk utsikt. Vi kan nästan garantera att du inte kommer tänka ett dugg på obesvarade jobbmail när du sitter i en sån bubbelpool och tittar ut över landskapet.

Här finns allt du behöver veta om erbjudandet!

5. Julbord och julmys vid Dalälven

Julbord är något av det bästa vi har i det här landet, så varför inte slå till stort i år, och ta en julbordsweekend i Älvkarleby? Vi kan i alla fall inte komma på någon bra anledning till att inte göra det.

Här kan du läsa mer om specialerbjudandet!

6. Hotell och flyg till Paris för bara 2 100 kronor!


Paris. Behöver vi verkligen säga mer? Nä, vi trodde väl det.

Här kan du lägga ynka 2 100 kronor på att få uppleva miraklet Paris.

7. Surfresa till Portugal för bara 1 700 kronor!

Varför inte passa på att lära dig att surfa när du ändå ska åka på solsemester? I det här paketet ingår det fem stycken surflektioner, så att du verkligen får lära dig allt du behöver kunna!

Du hittar erbjudandet här.

8. Upplev Barcelona för 1 895 kronor!

Nu har du chansen att få tre eller fyra nätter i härliga Barcelona – under två tusingar! Boende på det centralt belägna Sunotel Aston, ett stenkast från Plaza Catalunya och flera andra sevärdheter. Kolla in den grymma dealen här.

9. Lyxigt boende till en resa i Prag

Planerar du en resa till vackra Prag? Nu har du chansen att fynda ett riktigt fint boende för två eller tre nätter på Park Inn Prauge, inklusive frukost och välkomstdrink. Just nu med 57 procent rabatt! Läs mer om det här.

10. Flyg och boende på lyxhotell i Dubai!

Vi avslutar så klart med den allra fetaste resan: Dubai. I priset ingår dessutom boende på ett av Dubais bästa hotell. Du kommer förmodligen aldrig känna dig mer lyxig än så.

Här finns resan att köpa.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!