15 fina julklappar som kommer göra din mamma glad!

Nu börjar det bli dags att tänka på årets julklappar, och kanske letar du efter något riktigt fint till mamma. Då borde du läsa det här!


Det är klart att mamma förtjänar en fin present. 

1. Fint porslin

Mateus gör riktigt snyggt porslin i olika färger och. Du kan köpa tallriken här och skålen här

2. En radio

Den här fina radion i retrostil finns i en massa olika färger och blir en fin detalj i vilket kök som helst! Här hittar du radion till bäst pris.

3. Lyxig ansiktsmask

Den här lyxiga anti-age-masken innehåller äkta guld som lyfter huden och ger den massor av lyster. Du hittar den billigast här.

4. Kaffepress

Om din mamma tycker om kaffe är det här en riktigt bra present! Med denna klassiska kaffepress får hon både väldigt gott kaffe och snygg design. Klicka hem den här.

5. Något som lyser upp

Perfekt i vintermörkret! Ljusstakarna kommer från Orrefors och finns att köpa här. Ljuslyktan kommer från Skultuna och den hittar du här.

6. En ny väska

Överraska med en ny fin väska! Den till vänster kommer från Filippa K och finns att köpa här. Kuvertväskan kommer från Malene Birger och är i deras klassiska svartvita mönster. Här hittar du den.

7. Ett passande spelDet här roliga spelet med frågor som rör mammalivet passar perfekt för nyblivna mammor eller mammor med yngre barn.  Igenkänningsfaktorn kommer garanterat framkalla massor av skratt.

8. En fin klocka

De som säger att man inte kan blanda guld- och silvermetall har inte sett den här snygga klockan från Gant. Den kostar 1 995 kronor och du hittar den här

Klockan från Daniel Wellington, som också finns i silverfärgad metall, kan du klicka hem här för under tusenlappen.

9. En polaroidkamera

Din mamma hade säkert en polaroidkamera när hon var yngre, och nu har de ju blivit riktigt populära igen.

Den snygga kameran Instax Mini från Fujifilm finns i flera färger och kostar 597 kronor om du klickar hem den här.

10. Ett armband som håller koll på träningen

Gillar mamma att träna? Med det populära aktivitetsarmbandet Fitbit kan hon enkelt hålla koll på allt som rör hennes träning och hälsa. Som ett plus har armbandet en stilren och elegant design. Här hittar du en Fitbit billigast.

11. En parfym

En ny, god parfym är alltid roligt att få! Här är en riktig klassiker och en ny doft.

Dolce & Gabbanas Light Blue doftar fräscht av bland annat citrus, jasmin och äpple. Här hittar du den billigast. 

Parfymen Gucci Bloom är som namnet avslöjar en blommig doft med noter som tuberos, kaprifol och iris. Här kan du klicka hem den för 549 kronor.

12. Yogamatta

Att yoga blir ännu lite roligare om man gör det på en fin matta! Denna kommer från Casall och finns här.

13. En riktigt bra gryta

Om hon tycker om att laga mat är en gryta från Le Creuset en riktigt bra present. Le Creuset är ett ikoniskt märke när det kommer till gjutjärnsgrytor och produkterna har livstidsgaranti. Dessutom finns de i många fina färger! Här hittar du bästa priset på grytan.

14. Kockknivar

En annan bra present till en mamma som gillar matlagning är de här kockknivarna! Globals knivar är lite dyrare men är också av mycket högre kvalitet. Här hittar du ett set med fem stycken.

15. En spikmatta

Spikmattan har varit populär i många år nu, och den är riktigt bra för att lösa upp spänningar och öka blodcirkulationen och syreupptagningen. Dessutom frisläpper den endorfiner. Här kan du klicka hem spikmattan.


--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!