Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Fynda nya Nintendo Switch – och få Super Mario Odyssey på köpet!

1 av 1

Shopping | 14/11/2017 15:08

Vi kan egentligen bara komma på två riktigt bra anledningar att vilja köpa nya Nintendo Switch just nu: Zelda och Mario.

Nya Nintendo Switch har fått massor av positiva recensioner, men fram tills nu är det egentligen bara det nya Zeldaspelet som gjort det värt att köpa konsolen.

Men nu, äntligen – efter månader av väntan, har nya Super Mario Odyssey släppts!

Det gör att det helt plötsligt blev otroligt mycket mer värt att investera i ett nytt Nintendo Switch, så varför inte passa på att göra det när du dessutom får det nya Mariospelet på köpet?

I Super Mario Odyssey spelar man som vanligt som Mario (eller "Hammerman" som han hette i det första spelet han var med i; Donkey Kong), men lite nytt är att man bland annat kan bli en Tyrannosaurus Rex och att man kan springa runt i en mycket realistisk stad.

Men, men; allt sånt där finns det många andra som skriver bättre om. Vill du köpa konsolen med spelet rekommenderar vi att du först kollar in här för att se var du hittar dem billigast.

Trevligt spelande!

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.