Nu är Elly Pistols heta herrkollektion här – 6 plagg du måste ha!

Big news! Äntligen är Elly Pistols efterlängtade herrkollektion här, och vi älskar den. Här är några riktigt coola favoriter.


Elly Pistol introducerar sin absolut första herrkollektion – och den är precis lika tuff och väldesignad som vi förväntat oss. Här kan du se hela kollektionen.

1. Attack on Sweater

Här är en supersnygg sweatshirt – som genast blir mycket tuffare med sina detaljer. Sedan är den jättebekväm och mjuk, vilket gör att den blir ett måste i din garderob. Kolla in den här.

2. Rocky Smack Pants

Matcha Elly Pistol-outfiten med de här grymt coola byxorna. Du hittar dem här – för 749 kronor. 

3. Bomber Shady

Många har Elly Pistols bomberjackor som favoritjacka – och vi förstår varför, de är riktigt snyggt designade och sköna att ha på sig. Vilken outfit som helst blir cool.

Just den här jackan har trendigt gröna detaljer inuti och på ärmarna. Klicka hem jackan från Elly Pistol för 1 299 kronor.

4. Damn It Hood

Här är en hoodie med asymmetriska tryck på både fram- och baksida, och texten "Warning" på huvan. Hur grymt som helst! Du hittar hoodien här för 849 kronor.

5. Bomber Hustle 

Den här jackan är i det svartaste svarta, med mörkblå insida och räfflade ärmar. Tuffar till vilken outfit som helst – jackan blir din för 1 299 kronor hos Elly Pistol.

6. Gotcha Hoodie

Den här tröjan är inte bara sjukt snygg i sin mörkgråa nyans, utan är också sjukt bekväm att ha på sig. Den heter Gotcha Hoodie och finns att klicka hem för 849 kronor – så Elly Pistol got your back, bokstavligt talat. 

Det finns så mycket fint att klicka hem. Här hittar ni hela herrkollektionen hos Elly Pistol.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!