5 roliga julklappar till personen som gillar att pranka

Skoja till det i jul med en riktigt rolig present. Ett skratt förlänger ju livet, och med alla de här roliga prylarna kommer ni leva länge!


Ge alla närvarande i julklappsutdelningen ett gott skratt! Här är julklappstipsen för prankstern. 

1. En låda av skämt

Den här skämtlådan är perfekt anpassad för någon som jobbar på kontor, men passar också till vem som helst egentligen. Klassiska pranks som alltid går hem. Du hittar lådan här för 99 kronor. Inte ens en hundring!

2. En mugg med budskap

Vid första anblick kan det se ut som en vanlig mugg – men när drycken är borta kommer budskapet fram. Riktigt kul att ge bort i julklapp som en rolig grej. Finns att klicka hem från Partykungen för 149 kronor.

3. Bajskorv 

Personen du ger det till kommer aldrig kunna ana vad som finns inuti det fina paketet! Ett måste till jul. Blir din för 39 kronor – kolla in den här

4. Till den som spelar golf

Trött på att förlora när du spelar golf med din kompis? Då är det här den bästa julklappen du kan ge – åtminstone för din egen skull.

Den här golfbollen för 29 kronor rullar allt annat än rakt. Här kan du klicka hem den

5. Specialpaket

Det här kan vara den absolut klockrenaste julklappen. Något för alla! Ett weekendpaket för den som får sig något, ett gubb- eller tantpaket för de som behöver, och ett för dagen efter så att personen i fråga faktiskt överlever. 

Välj din favorit här och klicka hem det för 99 kronor.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!