Julklappstips! 6 grymma headset för en riktig gamer

Även om allting inte ligger i prylarna, så hjälper de en hel del. Med ett bra headset kan du dessutom uppleva spelet på ett grymt sätt.


Headset är inte bara bra för att kommunicera med vänner över internet eller för att lyssna på musik. Det kan också få en att uppleva grymma ljudeffekter och saker som kompletterar spelet det gäller. Unna dig själv, eller klicka hem ett headset för att ge som julklapp till någon du tycker om.

Vi gick igenom sortimentet hos Webbhallen.se och Prisjakt.nu – här är lurarna som toppar listan. 

1. Prisvärt headset från Kingston

Utseendet på de här lurarna är väl som på vilket headset som helst – men enligt recensioner är de grymt bekväma, och hur bra som helst!

Men det absolut bästa av allt är att de kostar en bra bit under tusenlappen. Kolla in dem här.

2. Logitech G933 Artemis Spectrum

Betyg 7 av 10 stjärnor: "Älskar ljudet i de här lurarna, det känns verkligen som ett par riktiga monsterhörlurar! Jag är extremt nöjd och skulle rekommendera det här till alla som letar efter ett trådlöst headset med gudomligt ljud!" - skriver Anonym i sin recension på Webhallen. Kolla in headsetet här.

3.  Arctis från SteelSeries

Betyg 7 av 10 stjärnor: "Grymt bekväma med bra batteritid och räckvidd. De utbytbara öronmuffarna finns i flera material och utföranden, men de som följer med som standard är sjukt bekväma" - skriver Trubb på Webhallen. Här hittar du headsetet billigast.

4. Logitech G533

Betyg 8 av 10 stjärnor: "Klockrent ljud. Sitter otroligt bra på huvudet. Räckvidden är positivt förvånande, den säger 12 meter vilket är bra, ännu bättre är att den ändå kan penetrera 3 betongväggar när man var i andra sidan lägenheten. De man pratat med har också tyckt det var klockrent ljud. Inte för varma, lagom vikt" skriver iprenen på Webbhallen. Kolla in lurarna här.

5. Asus Rog Strix Fusion 300

Betyg 8 av 10 stjärnor: "Detta headset är att rekommendera. Ljudet är fantastiskt, som även fungerar vid musik och gaming. Sköna, jag med glasögon får inget tryck eller smärtor vild långa sessioner" skriver Roo hos Komplett.se. Klicka hem headsetet här.

6. Corsair Gaming

Betyg 7 av 10 stjärnor hos Prisjakt. Ett over-ear headset med trådlös funktion, har inbyggd mikrofon för det ultimata kommunikationsmöjligheten. Kolla in headsetet här

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!