Här hittar du de bästa fynden på januarirean.
Fynda under januarirean!

Rean fortsätter – här är de bästa fynden på januarirean

Ett nytt år firas med ännu mer rea – så nu har du chansen att göra fynd på det du kanske inte hann med under julstressen. Kolla in dem här!


Budgeten efter alla julklappar kan kännas lite tajt och därför kan det vara riktigt skönt att rean ändå fortsätter ett tag till. Här är favoriterna från januarirean.

Fjällräven Keb-jacka för herrar

Även om du inte är friluftsmänniska så är den här jackan värd ett köp – speciellt nu när den är på rea. Kolla in den här.

Herrparfymen som toppar listan

Perfekt att unna dig själv eller ge bort till någon som förtjänar en riktigt god parfym och deo. De kommer från Paco Rabanne och är nedsatta med hela 30 procent här.

Snygg resväska

En smidig resväska gör verkligen varje resa enklare – den här norrskensinspirerade rullväskan finns i tre olika storlekar. Allt från kabinväska till ett större bagage. Här hittar du den på januarirean.

Trådlös högtalare

Glöm trassliga kablar och glappande uttag – med en trådlös högtalare slipper du det. JBL gör grymma högtalare, och här är en av dem som är nedsatta i pris just nu. Finns i flera olika färger här.

Apple iPad Air

Vill du ha en ny iPad har du nu chansen att komma undan riktigt billigt. Den här är på rea med 25 procent rabatt.

Fritös

Hur gott låter det inte med något friterat? Och möjligheten att göra det själv, hemma? Här hittar du en grym fritös till kanonpris.

Gaminglurar

Märket Razer gör riktigt bra gaminglurar – här är en favorit. Under januarirean kan du fynda dem med 29 procent rabatt.

Plattång från GHD

Unna hårsvallet en bra plattång – som den här riktigt populära från GHD. Just nu under tusenlappen!

Fitbit Flex

Känner du igen det vanliga nyårslöftet – att i år ska jag komma igång med träningen? Satsa på ett aktivitetsarmband som FitBit. Finns i en massa olika färger – kolla in dem här.

Moccamaster

Den här supersnygga kaffemaskinen finns i en massa olika färger – så du behöver inte scrolla förbi bara för att rosa kanske inte är din grej. Alla förtjänar en god kopp kaffe – du hittar kaffebryggaren här.

Bekväm gamingstol

En bra gamer förtjänar en bra stol. Sedan är det oerhört viktigt också för att kroppen ska orka långa spelpass. Den här kommer från Arozzi.

Bärbar dator för gaming

På tal om gaming så kan ju en dator vara optimalt för den hobbyn. Här är en riktigt grym speldator från MSI. Nedsatt med hela 24 procent just nu.

Nike Tanjun (dam)

Man kan aldrig ha för många par skor! Och speciellt inte sneakers. Kolla in de här snyggingarna här.

Rakapparat från Philips

En rakapparat är värd varenda krona! Den här kommer dessutom med ett laddningsställ och fodral. Du hittar den till billigast pris här.

SodaStream

Gör ditt eget bubbelvatten, eller till och med läsk, i bekvämligheten av ditt egna hem! Den här finns att fynda just nu för knappt 300 spänn.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!