Här hittar du populära sminkprodukter till bra priser
Varför inte Nuxes guldskimrande olja – perfekt till sommarsemestern!

14 populära sminkprodukter du kan unna dig idag

Nu när lönen trillat in på kontot skulle vi gärna klicka hem lite nytt smink. Här är 14 favoriter just nu!


Man säger ju aldrig nej till några nya sminkprodukter!

1. NYX Dewy Finish Spray

Denna lätta setting spray håller sminket på plats hela dagen och ger även en snygg, "dewy" finish. Du hittar den här för 99 kronor.

2. BeautyBlender med rengöring

Har du inte testat att använda en BeautyBlender för att applicera ditt smink är det hög tid – det finns en anledning varför den är så hypad. 

Det är dock viktigt att göra rent den för att inte huden ska reagera. Här kan du köpa både svampen och en rengöring för 267 kronor.

3. Nuxe Huile Prodigiuese Or

Franska Nuxes guldskimrande olja är en riktig sommarklassiker. Den är mjukgörande och vårdande samtidigt som den ger lyster till hyn och framhäver solbrännan. 

Oljan går att använda både till kropp, ansikte och hår och du hittar den här.

4. NYX Pore Filler

Den här grymma primern berikad med E-vitamin fyller ut porerna och ger en jämn yta till hyn så att sminket är lättare att applicera. Den finns att klicka hem här.

5. theBalm Mary-Lou Manizer

The Balm är inte bara kända för sina produkter utan också för de härliga förpackningarna. 

Den här highlightern ger ett snyggt skimmer utan att bli för glittrig och fungerar både som ögonskugga, på till exempel kindbenen och även att svepa lätt över hela ansiktet. Köp den här.

6. Max Factor Clump Defy Mascara

Om du är trött på mascaror som klumpar sig borde du testa denna från Max Factor, med en ny anti-clump-borste som ger jämnt fördelade fransar med mycket volym. Den kostar 109 kronor.

7. NYX Born to Glow Liquid Illuminator

En flytande highlighter är riktigt bra eftersom du även kan blanda den med din foundation eller dagkräm för att få ett härligt glow i hela ansiktet. NYX highlighter hittar du här nedsatt till 76 kronor.

8. Den perfekta sommardoften

Alyssa Ashleys parfym Coco Vanilla doftar av karibisk kokosnöt, vanilj, tahitisk gardenia och vit ambra. Helt enkelt en riktigt oemotståndlig sommarparfym som direkt får dig att känna semesterkänslan! Köp den för bara 203 kronor här.

9. NYX Soft Matte Lip Cream

Detta är varken ett läppstift eller ett läppglans utan en läppkräm, som är riktigt hållbar och ger ett snyggt matt resultat. Du kan köpa läppkrämen i ännu fler färger för 85 kronor här.

10. Lumene Invisible Illumination Bronzer

Den här flytande bronzern ger en naturligt solkysst look och innehåller ljusreflekterande pigment som får hyn att stråla. Du hittar den här för 205 kronor.

11. Lovely Meek blusher

Koreanska skönhetsprodukter, K-Beauty, är inte bara väldigt bra utan kommer ofta i söta förpackningar. Till exempel detta rouge från The Face Shop som du hittar här.

12. Läppbalsam

Hur gulligt är inte detta vårdande läppbalsam i form av en macaron? Det innehåller sheasmör och du hittar det rosa (jordgubbe) här och det gröna (grönt äpple) här.

13. Sheet mask

Treata huden med en sheet mask! Den till vänster innehåller hyaluronsyra, ett ämne som kan binda fukt upp till 1000 gånger sin egen vikt, och kommer göra huden återfuktad och plumpad.

Masken till höger med citronextrakt innehåller c-vitamin som ljusar upp och gör huden len och full med lyster. Den kostar 49 kronor.

14. Ögonskuggspalett

Den perfekta baspaletten med vackra skuggor! Här hittar du den.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!