Ideal of Sweden.
Missa inte Ideal of Swedens nya kollektion. - Foto: Ideal of Sweden

Pimpa din mobil – med de absolut trendigaste skalen

Ge din käraste ägodel lite extra kärlek – med nya skal, accessoarer som plånböcker eller en powerbank. Här är den nya kollektionen du inte får missa.


iDeal of Sweden har länge varit favoriten bland många när det kommer till mobilskal och tillbehör. Nu har märket släppt en helt ny kollektion för hösten och vintern. Med rabattkoden NEWSEASON får du dessutom 20 procent rabatt!

De hyllar årstiderna med inspiration av de populära trenderna. Kollektionen är eftertraktad, så skynda och fynda den här innan den tar slut.

1. Golden Jade Marble

Det här skalet är inspirerat av jadestenens djupt gröna toner, och lyxigt trendiga marmordetaljer.

Färgerna och mönstret bidrar tillsammans till ett riktigt snyggt mobilskal. Här kan du klicka hem mobilskalet till din smartphone. Bara 299 kronor!

2. Reptilmönstrat skal

Höst- och vinterkollektionen innehåller också flera skal designat för män. Det här finns i både brunt och svart och blir ditt för 299 spänn. Du kan se hela herrkollektionen här.

3. Outer Space Agate

Det här skalet är också inspirerat av en ädelsten. Hur fint är det inte i sitt gråa och guldmönster? Spana in skalet här.

4. Trådlös laddare

Glöm trassliga kablar och laddare som bara går sönder. Med trådlösa laddare som dessa kan du bara lägga mobilen på plattan, så laddar den! Den nya kollektionen har laddplattor som matchar de tidigare nämnda skalen.

5. Plånbok eller clutch

Chelsea Wristlet i saffiano-mönster finns i hela fyra olika färger, du kan kolla in dem här. 

Du kan använda den både som en vanlig plånbok, eller en clutch till kvällens festligheter. Allting ryms! Både din mobiltelefon och dina viktiga kort. 

6. Autumn Forest

Det här kan vara det ultimata skalet för hösten! Du hittar den hos Ideal of Sweden för 299 kronor.

Hittade du inget skal som passade dig? Det finns faktiskt flera till att välja mellan! Kolla in alla skal och tillbehör hos iDeal of Sweden. Och glöm inte att du får 20 procent rabatt med koden NEWSEASON.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!