Fina presenter som kostar under 300 kronor
Det går att hitta riktigt fina presenter för under 300 kronor.

17 grymt bra presenter – som kostar under 300 kronor

Letar du efter en present till någon, men har inte så stor budget? Eller vill du bara ge bort en liten present som överraskning? Då ska du kolla in den här listan.


1. Värmetofflor

Nu när kylan kommer är ett par värmande tofflor perfekta till den som fryser. Du värmer dem i mikron så håller de sig varma i en timme eller två. Läs mer och köp dem här.

2. Chokladfontän 

Det är väl drömmen att ha en egen chokladfontän – hur glad hade man inte blivit för denna present? Här hittar du den.

3. Cocktailset

Med det här kitet får personen allt som behövs för att blanda riktigt proffsiga drinkar! Klicka hem det här för 249 kronor.

4. Gör egen glass

Den här förpackningen innehåller alla redskap som behövs för att göra riktigt goda glassrullar. Den kostar 299 kronor här.

5. Sexigt sällskapsspel

Det här spelet är ett strategiskt spel som där ni tävlar om sexiga utmaningar och tjänster. Vinnaren får välja en extra het fantasi. En perfekt present till din älskling som även du får njuta av!

6. Ljusslinga

En ljusslinga passar in i alla hem och höjer mysfaktorn direkt. Häng den inomhus, till exempel i sovrummet, eller på balkongen. Här hittar du slingan.

7. Enhörningstofflor

Hur gosiga är inte de här tofflorna med enhörningar? Här hittar du dem.

8. Doftoljelampa

Häll några droppar doftolja i den här lampan och ställ ett värmeljus under för en härlig doft i hemmet. Här hittar du lampan och 14 olika doftoljor!

9. Smetdispenser

Med den här smarta smetdispensern slipper du allt kladd när du ska fylla bakformarna. En riktigt bra present för den som gillar att baka. Den kostar 149 kronor här.

10. Drinkmix

Med det här presentsetet med drinkmixar går det att blanda olika drinkar med smak av till exempel passionsfrukt och kokos. Du hittar det här!

11. Kuber som kyler drinken

De här smarta kuberna fungerar som iskuber, förutom att de inte smälter eller späder ut drycken. Mycket smidigare och dessutom ser det snyggt ut. Kuberna kostar 199 kronor här.

12. Vädervarnare

Vädervarnare har använts på fartyg för att förutspå vädret sedan 1750-talet. När kristallerna i glaset är synliga betyder det dimmigt väder, och är glaset molnigt är ett åskväder på väg, till exempel. 

En både rolig och snygg inredningsdetalj! Köp vädervarnaren här.

13. Ljusbox

Kanske den ultimata presenten att ge bort? Skriv namn eller någon annan fin mening i boxen! Bokstäverna går att flytta så mottagaren kan sedan välja att skriva egen text. Den blir din för 249 kronor här.

14. Prosecco-pong

Prosecco är ju mycket festligare än öl! Det här spelet är en väldigt bra present att ta med sig när man ska gå bort och kan komma till användning redan under kvällen. Det kostar 149 kronor och finns att köpa här.

15. Gameboy

Ge denna Gameboy till en nostalgisk kompis som tycker om spel. Klicka hem det här för 199 kronor.

16. Mobilskal

Ett snyggt mobilskal blir väl alla glada över – man kan ju ha hur många som helst. Dessa snygga skal kommer från Ideal of Sweden. Här hittar du dem och många fler mönster.

17. Sminkställ i akryl

Förvara sminket eller nagellacken på ett snyggt och stilrent sätt. Under hundringen här.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!