Glada personer, smeg, parfym, pengar, hörlurar
På jakt efter trådlösa hörlurar? Spana in dessa för ett grymt pris.

Veckans deals! Spana in 22 prylar som nu är rejält nedsatta

Visst älskar man en riktigt bra deal? Vi har spanat in 22 prylar som alla är nedsatta i pris. Allt från elektronik till heminredning, kläder samt skönhet.


Vi har listat 22 prylar som just nu är nedsatta i pris!

1. Högtalare från JBL

Den här trådlösa högtalaren från JBL är stänktålig och finns i ett gäng snygga färger. Här är den nedsatt med 40 procent.

2. Ansiktsmask

Ansiktsmasker kan man inte ha för många av! Denna hypade mask kommer från Peter Thomas Roth och exfolierar huden, jämnar ut hudtonen och ger grymt glow tack vare bland annat c-vitamin och AHA-syra. Här hittar du det bästa priset på masken.

3. Trådlösa hörlurar

Trådlösa hörlurar från Motorola som klarar av nästan allt, till och med en simtur. Just nu är de kraftigt nedsatta i pris och du hittar den här för  895:- . 

4. Vattenkokare från SMEG

Har du funderat på att byta upp din tråkiga vattenkokare hemma är det nu du borde passa på. Dessa från SMEG är sjukt stilrena och finns just nu nedsatta här för 1 099:- 

5. Versace Crystal Noir Dam

Versaces senaste doft Crystal Noir går i samma toner som de tidigare parfymerna, men denna är något mörkare och djupare. Passar perfekt för hösten. Här finns den för endast 

6. Yves Saint Laurent herr

Eller vad sägs om denna herrparfym som just nu är nedsatt till endast . Förförisk, charmig och berusande doft. 

7. Adidas skor

Vita sneakers från Adidas som just nu blir dina här för endast . Verkligen ett kap!

8. Trådlösa hörlurar SONY

Vad sägs om ett par trådlösa hörlurar från SONY? Magiskt ljud, använd när du tränar och är på jobbet för att stänga ute övrigt ljud. Här finns de just nu nedsatta rejält i pris!

9. Kockkniv från OBH Nordica

Kockkniv i rostfri stål med en unik design. Perfekt för dig som letar efter en grym kniv till höstens matlagning. Här finns denna nedsatt just nu till endast  . Annars kostar kniven 599 kronor.

10. Maria Nila Redken Schampoo

Behöver du fylla på med nytt schampoo borde du spana in denna deal. Antingen schampoo från Maria Nila som finns här för . Eller en flaska med 1000 ml för torrt hår. Redken är ett märke de allra flesta frisörer rekommenderar. Här finns denna tub för endast .

11. Google Chromecast


Vad sägs om en Chromecast som smidigt låter dig kolla på dina serier på stor skärm. Här finns denna för endast .

12. Ett flak Nocco

Fyll kylen med en härliga energidrycken från Nocco. Just nu kan du klicka hem ett helt flak för knappt 300 spänn. Finns i flera olika smaker. Då kanske du håller dig vaken, eller åtminstone blir lite piggare. 

13. Klassiska Vans sneakers

Vans klassiska sneakers är ett säkert kort. De finns i många olika färger och är den perfekta vardagsskon! Här finns de från .  

14. Gazelle Adidas dam

Modellen Gazelle från Adidas skapades redan på 60-talet och denna sneaker pryds forfarande av de ikoniska tre ränderna. Skon är i mocka och finns i flera olika färger. Du hittar det bästa priset på dem här.

15. Polaroidkamera

Klicka hem den här söta polaroidkameran från Fujifilm här, den är nedsatt till . De grymma priserna är hämtade från Prisjakt, där du kan jämföra olika butiker och deras priser.

16. Gamingmus

Satsa på en bra datormus för den ultimata spelupplevelsen. Åsikterna må vara delade kring den här musen, men många älskar den.

Just nu under 500 spänn. Här hittar du den till nedsatt pris.

17. Fjäderlampa

Denna fjäderlampa ser vi i många flöden på sociala medier och vi älskar den. Finns i olika storlekar och färger. Denna i medium blir din här för .

18. Xbox

Unna dig populära Xbox One S. Det är mindre till storleken, men precis lika kraftfullt som annars. Riktigt snyggt i vitt! 

Just nu kan du klicka hem ett för bara 2 788:- 

19. Kånken fjällräven

Vad sägs om en Kånken fjällräven att ergonomiskt och snyggt förvara dina saker i? Denna finns här nu nedsatt till .

20. Apple Ipad 9.7

Funderar du på att införskaffa en Ipad? Då är det perfekt nu då de är nedsatta till .

21. Datorväska

Denna datorväska är så stilren och blir din här för 547:-. Rejält nedsatt och perfekt om du behöver en ny till skolan eller jobbet. 

22. Steamer

Hur skönt med en steamer hemma att smidigt fixa kläderna med? Med en steamer får du bort varenda veck riktigt snabbt! Klicka hem den här!

Här hittar du fler deals som just nu är rejält nedsatta!

---

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.


Rea
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!