Brygga blått vatten, höghus med sol, blått vatten.
Resorna som just nu toppar listorna – inspireras av denna lista!

Här är de populäraste resmålen just nu – under 7 000 kronor

Funderar du på vart du vill resa i vinter? Inspireras av 10 populära resmål som toppar listorna. Allt från vita stränder och blått vatten till vackra städer med shopping och restauranger.


Jämför dina flygbiljetter hos Flygresor.se för de bästa priserna, runt om i hela världen. 

1. Kuba

På senaste tiden har vi sett allt fler som reser till Kuba. Inte så konstigt då det ser helt magiskt ut med de vita stränderna. Här har vi hittat resor runt 6 000 kronor i vinter!

2. Besök Dubai 

Dubai är ett väldigt populärt resmål just nu. Res dit och upplev den nybyggda staden. Blått vatten, heta restauranger, shopping och avslappning. Vad mer vill man ha på en resa? Här hittade vi flera resor som kostar runt 4 500 kronor.

3. London

Ett resmål som toppar listorna är London, för visst lockar en weekend dit i höst. I oktober kan du flyga till London från 185 kronor – spana in alla resor här. Det är inga pengar, men en stor upplevelse.

4. Thailand

Vi ser att många just nu letar resor till Thailand. Inte så konstigt med tanke på det fantastiska blå vattnet och hur billigt det är att vara där. Från 5 000 kronor finns det biljetter tur och retur. Vad sägs om en resa i vinter?

5. Res till Instanbul

Denna stad har den senaste tiden blivit väldigt populär att besöka. Där kan du uppleva stadens matkultur, shopping och vackra sevärdigheter. Vi har hittat resor dit från 900 kronor tur och retur här.

Du kan även skriva in resmål du vill besöka vid Prisbevakaren här , för bästa möjliga priser för ditt drömresemål.

6. Mexico

Vad sägs om en resa till Mexico i vinter? Palmer, vita stränder, drinkar och nära till nattliv. Här har vi hittat resor under 6 000 kronor till Cancun tur och retur. Kan du motstå?

7. Besök Hongkong

Hongkong står även som en stor favorit i år! Besök deras populära marknader, restauranger, museum och den höga pulsen i denna storstad. Här har vi hittat resor från 3 600 kronor tur och retur.

8. Krakow

Vad sägs om en weekend till Krakow? Det är väldigt prisvärt med mat, shopping och spa. Här har vi hittat flygbiljetter för endast 185 kronor tur och retur.

9. Barcelona

Vad sägs om en resa till Barcelona? Vi har hittat flygbiljetter för endast 250 kronor tur och retur här. Shopping, uteliv, stränder och sevärdigheter. Helt enkelt den ultimata weekend-resan. 

10. Reykjavik

Res till Reykjavik och bada i de blå lagunerna, du har även chans att se norrsken. Helt enkelt en fantastisk naturupplevelse. Här finns resor tur och retur för endast 247 kronor.

Gå in här för att besöka Flygresor.se och hitta resor till ditt drömresemål för bäst priser. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!