Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

Här är världens mest besökta stad 2017

Det är inte helt väntat vilken stad som är den mest besökta i världen. Vi har spanat in topp 5-listan, samt flygresor dit till bäst priser. Har du varit där innan eller funderat på att resa dit?

Bild på storstad.

Förra året var Bangkok den mest besökta staden i världen. Det var närmare bestämt 20,05 miljoner personer som besökte Thailands huvudstad. Dessutom är det tredje året i rad som denna vibrerande metropol tar hem priset. Undersökningen är gjord av news.com.au.

Även om det är lite förvånande så kan vi förstå varför. Valutan i landet är "Thai Baht" vilken är mycket lägre än den svenska kronan. Det är alltså väldigt billigt att vistas där och man får mycket för pengarna. 

De har många världskända restauranger och tempel. Deras enorma shoppinggata Bangla Road är sjukt populär hos turister där de säljer allt från kläder och teknik till torkade skalbaggar. 

Spana in denna lista med de 5 mest besökta städerna 2017:

1. Bangkok 

Bangkok

Är du sugen på att besöka denna populära stad i vinter? Här finns flygbiljetter till Bangkok tur och retur för under 4 000 kronor. 

2. London 

London

Vi hittar London på en andraplats, vilket känns väntat. Då var det 19,83 miljoner besökare. Här finns resor för 185 kronor och vi skulle säga att det är den perfekta staden för en weekend.

3. Paris

Resa till Paris

På tredje plats kommer Paris, med hela 17,44 miljoner besökare. Paris är ju romantikens stad nummer ett. Här hittar du de billigaste flygresorna till Paris – från 510 kronor just nu.

4. Dubai

Dubai

Som nummer fyra på listan hittar vi Dubai, med hela 15,79 miljoner besökare år 2017. Res dit och upplev den nybyggda staden. Blått vatten, heta restauranger, shopping och avslappning. Här finns de billigaste resorna tur och retur från 1 837 kronor.

5. Singapore 

Singapore


På femte plats hittar vi Singapore, med 13,91 miljoner besökare förra året. Upptäck stadens fantastiska skyline, Chinatown, shopping i mängder samt det futuristiska parkområdet Gardens by the Bay. Vi har hitta flygresor till staden för bäst pris, just nu från 4 700 kronor tur och retur.

Jämför dina flygbiljetter hos Flygresor.se för de bästa priserna, runt om i hela världen.