Cristiano Ronaldo håller inte igen med orden. Arkivbild.
Cristiano Ronaldo håller inte igen med orden. Arkivbild. - Foto: TT

Ronaldos kritik: "Känner mig förrådd"

Cristiano Ronaldo, 37, tar bladet från munnen.I en längre intervju riktar han hård kritik mot Manchester United och hur han anser sig behandlas i klubben.Jag känner mig förrådd, säger han.


Cristiano Ronaldos återkomst till Manchester United inför förra säsongen har inte varit någon större succé. Och sedan tränaren Erik ten Hag anlände i somras har portugisen stundtals varit petad och rykten om att han vill lämna klubben har florerat – både innan och under säsong.

I en 90 minuter lång intervju i talkshowen "Piers Morgan Uncensored", som sänds i sin helhet på onsdag och torsdag, berättar Ronaldo om hur han upplever en brist på respekt, att flera i klubben inte vill ha honom där och att han känner sig förrådd.

I The Sun skriver Piers Morgan ut delar av det som kommer att komma i tv-intervjun. Ronaldo riktar bland annat en rejäl salva mot tränaren ten Hag.

— Jag har ingen respekt för honom, för han visar ingen respekt för mig. Om du inte visar mig respekt, kommer jag aldrig att visa dig respekt tillbaka, säger han.

Ronaldo säger att han vill att supportrarna ska få veta sanningen. Han säger också att Manchester United behöver byggas om från grunden och han inte har några problem med att lämna för att det ska kunna göras.

— Om de börjar med mig är inte det ett problem, säger han och fortsätter:

— Jag älskar Manchester United, jag älskar fansen. De är alltid på min sida. Men om de vill göra det på ett annat sätt, måste de förändra många, många saker.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!