Bianca Ingrosso Benjamin Ingrosso
Bianca och Benjamin står varandra väldigt nära. - Foto: Stella Pictures och Stina Stjernkvist/TT

Bianca Ingrossos sexuella kommentar om Benjamin chockar vännen

Bianca Ingrosso är lillebrorsan Benjamins största fan. Något som blir extra tydligt när vännen Melina Criborn berättar om Biancas vågade kommentar om Benjamin Ingrossos scenframträdande...


Entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 27, har ständigt många bollar i luften. Det är allt från klädkollektioner och nya CAIA-produkter till Youtube-videos och tv-inspelningar. Och det hårda arbetet ger sannerligen avkastning. 

Bianca Ingrosso om hur dyr hennes lägenhet var

I en video på Youtube avslöjade Bianca Ingrosso nyligen något som alla har undrat angående hennes nya lägenhet – nämligen prislappen. Och det var ingen billig historia…

Men stora framgångarna är det inte bara Bianca som har, utan även lillebrorsan och artisten Benjamin Ingrossos, 24, karriär går som tåget.

Foto: Stella Pictures

Följarnas förvåning efter Biancas bild – om Benjamin 

Stjärnans karriär går från klarhet till klarhet, och hemma i stugorna sitter svenska folket bänkade varje vecka framför hans egna tv-program “Benjamin’s”. I programmet kombinerar Benjamin sina två favoritsaker – musik och mat. 

Och någon som konstant gläds åt hans framgångar är systern Bianca Ingrosso som inte håller tillbaka på hyllningarna till sin bror. Något som nyligen fick hennes följare att gå loss rejält. 

Under en Instagram-bild skrev Bianca, poserandes i underkläder, "Jag när jag ser Benjamin Ingrosso krossa det på Fållan ikväll", med hänvisning till broderns spelning.

Bilden och texten skapade minst sagt starka reaktioner i kommentarsfältet.

Hyllningar om Benjamin Ingrossos spelning

Och Biancas positiva ord om Benjamins uppträdande tog inte slut där. Det är nära vännen Melina Criborn som berättar om Benjamins show inför 2000 personer i ett av de senaste avsnitten av hennes podcast “Inga beiga morsor” – och avslöjar då vad Bianca tyckte. 

Foto: Stella Pictures

Inte heller Melina är sen på att ösa beröm över den folkkäre artisten Benjamin Ingrosso när hon förklarar hur bra hans spelning var. 

– Benjamin är ju född stjärna, säger Melina och fortsätter:

– För det första måste han ju bara härifrån, från Sverige. Han är för stor för det här. Alltså allting är så bra. Det är så bra in i minsta detalj. 

Bianca Ingrosso om Benjamin: "Jag vill typ ligga med honom"

Därefter berättar hon vad Bianca Ingrosso sa om Benjamins framträdande. 

– Han är så snygg, han är så sexig. Alltså till och med Bianca stod och bara “Jag vill typ ligga med honom”, berättar Melina och fortsätter: 

– Jag bara “Håll käften, du kan inte säga sådär, det blir äckligt. Men ja, jag fattar vad du menar. Jag säger inte emot.”

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!