Bianca Ingrosso tackar Pernilla Wahlgren på mors dag för att hon gjort henne känd.
Bianca Ingrosso tackar Pernilla Wahlgren på mors dag för att hon gjort henne känd. - Foto: Stella Pictures

Biancas mors dag-hälsning till Pernilla: “Tack för att du gjorde mig känd”

Idag, på mors dag, tog Bianca Ingrosso tillfället i akt att hylla Pernilla Wahlgren med flera inlägg i sina händelser på Instagram. Men en av hyllningarna var aningen oväntad...


Idag, på alla mammors dag, har gratulationerna fullkomligt haglat på sociala medier. Det är många som vill hylla mödrar de tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet och lovorden är många.

Influensern Bianca Ingrosso var inte heller sen med att hylla mamma Pernilla Wahlgren. Och det gjorde hon på ett alldeles speciellt sätt…

Bianca Ingrosso: “Vikten av att vara känd…”

Det är ingen hemlighet att relationen mellan Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren kan vara stormig i perioder, men de verkar också ha en mycket nära mamma-dotter-relation.

Och på en dag som denna har Bianca Ingrosso mycket gott att säga om Pernilla Wahlgren. Hon hyllar bland annat hennes humor, drivenhet och charm. Vidare skriver Bianca att hon är så lycklig över att se Pernilla glad igen.

Foto: Instagram/Bianca Ingrosso

Men mitt bland de hyllande bilderna och texterna bland Biancas händelser dök en alldeles särskild eloge upp. Trots att Bianca skrivit om sin kärlek till sin mamma och kallat henne för sin “bästa vän genom livet” verkar det inte vara det hon är mest tacksam över. Såhär skriver Bianca:

“Men störst av allt. Tack för att du gjorde mig känd. Tack för att du lärde mig vikten av att vara känd och skillnaden på att vara okänd och faktiskt KÄND”.

Det Bianca Ingrosso anser betyder mest i sin mammas föräldraskap verkar alltså vara att Bianca, tack vare Pernilla, blev känd.

Foto: Instagram/Bianca Ingrosso
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!