Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip berättar om middagen med ex-pojkvännen. - Foto: Lars Pehrson/SvD/TT Bild, Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

Isabella Löwengrip i tårar efter middagen med ex-pojkvännen

Det har varit ett turbulent år för bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip. Nu berättar hon om en middag med ex-pojkvännen som rev upp många känslor.


Det var i början av januari som bloggaren Isabella Löwengrip, 29, meddelade att hon är singel igen. Detta då hennes förhållande med fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, hade tagit slut.

"Erik och jag har valt att avsluta vår relation, det är självklart ett tufft beslut men jag är väldigt tacksam över att vi har hittat en vänskap som kommer räcka en livstid", skrev Isabella på sin Instagram.

Isabella Löwengrips ex-pojkvän Erik Selin. Bildkälla: Balder.se

Kort efter uppbrottet från Erik så flyttade en ny pojkvän in hemma hos Isabella på Lidingö. Men det blev inte så långvarigt. Den hemlige pojkvännen flyttade ut från Isabellas hem i mars och var nyligen och hämtade sina sista saker.

– Precis när han skulle gå ställde han sig och tittade och sa "Isabella jag har älskat dig. Det här med att du pratar om ensamhet, det är inte sant. För jag har varit här och funnits hos dig när du har mått som sämst", berättade Isabella nyligen i sin podcast "Isabella söker Sheila".

Flyttade in hos ex-kärleken

Efter att Isabella tvingades sälja sitt enorma hus på Lidingö så flyttade hon till ett lite mindre och billigare hus i närheten av ex-maken Odd Spångberg, 32. Isabella och Odd gifte sig år 2013 och gick skilda vägar i maj 2017. Under sin tid tillsammans fick Isabella och Odd sonen Gillis och dottern Sally.

Odd Spångberg och Isabella Löwengrip skilde sig i maj 2017. Bildkälla: Stella Pictures.

I sin blogg har Isabella flera gånger berättat om den fina relationen som hon och Odd har haft efter skilsmässan. I februari tidigare i år så flyttade Isabella in hos Odd under en tid – något du kan läsa mer om här.

Berättar om tårfyllda middagen

Efter Gillis skolavslutning tidigare i veckan så möttes Isabella, Gillis och Odd upp för att fira med en middag ute tillsammans.

"Det blev så mycket känslor för mig, Gillis som har blivit stor, Odd och jag som blivit nära vänner igen plus en massa andra privata saker så jag satt och grät i stort sett hela middagen. Det var glädjetårar och andra tårar. Det måste varit min PMS. Alla känslor på en gång", skriver Isabella i sin blogg.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!