Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso avslöjar sina framtidsplaner. - Foto: TV4, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Bianca Ingrosso avslöjade framtidsplanen i direktsändning

Allt Bianca Ingrosso tar i blir till guld. Eller i alla fall extremt mycket pengar. När Bianca gästade TV4:s Nyhetsmorgon så avslöjade hon vad som står på agendan framöver.


För entreprenören Bianca Ingrosso, 26, blomstrar karriären. Hennes sminkmärke CAIA Cosmetics har gjort en jättesuccé, och dessutom tjänar hon rejäla pengar på sina många samarbeten och tv-uppdrag som "Wahlgrens värld" och medverkan i juryn för TV4:s "Talang".

Under 2019 gjorde Bianca år 2019 en vinst på hela 27 miljoner kronor, något som Svenska Dagbladet har rapporterat om. I fjol sålde hon även delar av sitt sminkmärke till riskkapitalbolaget Verdane. Enligt Dagens Industri var affären värd drygt 200 miljoner kronor.

Bianca själv har sagt att hon har drygt 80 miljoner kronor på kontot, något som kom upp som samtalsämne när Bianca i lördags gästadeTV4:s "Nyhetsmorgon".

Bianca Ingrosso avslöjar vad hon ska satsa på framöver. Bildkälla: TV4

Ger sig in i fastighetsbranschen 

Programledaren Jenny Alversjö passade då på att fråga vad Bianca ser sig göra i framtiden.

"Man är nyfiken på vad du har för drömmar framöver. Du har inte ens fyllt 30. Om jag säger fastighetsbranschen, vad säger du då?", frågade Alversjö.

Bianca dröjde inte med svaret.

– Ja men visst! Det är faktiskt något jag har börjat tänka på, berättade Bianca och fortsatte:

– Jag har mina partners och dom är väldigt duktiga på det. Jag hoppar med dom. Nu lät jag lite sådär småkorkad igen, men ja jag ska lära mig, avslutade Bianca med ett skratt.

Vi gissar att det kommer bli en succé – precis som allt annat Bianca tar för sig!

LÄS MER:
KRÖNIKA: Varför hjälper ingen Bianca Ingrosso?

Ilska mot Bianca Ingrosso efter att grannarna klagade

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!