Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos märke CAIA Cosmetics möts av kritik. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Ilska mot Bianca Ingrossos märke CAIA: "Väldigt besviken"

​Bianca Ingrossos skönhetsmärke CAIA Cosmetics har i dagarna släppt sin hajpade alla hjärtans dag-kollektion. En produkt har väckt starka reaktioner. "Hur tänkte dom?", "Katastrofalt" och "Ett skämt!" är några kommentarer.


För ett par år sedan grundade Bianca Ingrosso, 26, skönhetsmärket CAIA Cosmetics tillsammans med Mikael Snabb, Jesper Matsch och Vanessa Lindblad.

Sedan starten har märket blivit en ofattbar succé och deras smink och skönhetsprodukter säljer ofta slut i rekordfart. Enligt Resumé gjorde bolaget en vinst på hela 27 miljoner kronor under 2019.

Lagom till alla hjärtans dag den 14 februari så har märket lanserat en Valentines day-kollektion med läppglans, rouge och läppbalsam. Läppbalsamet går under namnet Hydrating lip balm och kostar 195 kronor. Då får du 3 gram produkt.

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Stella Pictures.

"Katastrofalt dåligt"

I sin senaste vlogg testar skönhetsinflunencern Felicia Aveklew produkterna, och även om hon tycker att förpackningen är lyxig så ställer hon sig frågande till att betala 195 kronor för ett läppbalsam.

– Personligen tycker jag att det låter lite väl mycket, säger Felicia.

CAIA:s läppbalsam kostar 195 kronor. Bildkälla: caiacosmetics.se 

I kommentarsfältet får Aveklew medhåll. Många är besvikna på den höga prissättningen, och en person skriver att hon testat läppbalsamet och då fick uttorkade läppar.

Så här lyder några reaktioner: 

"Hur tänkte dom med ett doftfritt läppsyl för 195 kronor"

"Tycker även att alla produkter är extremt överprisade, 200 kronor för ett läppbalsam?!?"

"För 195 kronor för läppbalsam så förväntar jag mig något slags mirakel på mina läppar"

"Jag gillar Caia men 195 kronor för ett läppbalsam e liiiite mycket. Max 100kr, inte ens det nästan skulle jag ge för ett läppbalsam."

"195 kr för ett läppbalsam är alldeles för dyrt, finns mycket billigare"

"Ett RÅN"

"Produkterna från denna kollektion var katastrofalt dåliga hahaha!!! Så ovärt pengarna...Känns bara som att de har pungat ut en kollektion i stress inför Valentines för de vet att det säljer..."

"Alltså det där läppbalsamet är ett skämt! Folk är så lättpåverkade och köper allt vissa influencers säljer på dem."

"Jag klickade hem läppbalsamet och ett läppglans. Läppbalsamet har inte gjort någon skillnad på mina läppar och dessutom torkade det ut dom efteråt. Rekommenderar ej!!"

"Bortkastade pengar."

"Är faktiskt väldigt besviken på produkterna".

Trots den massiva kritiken mot läppbalsamet så verkar produkten vara vansinnigt populär – på CAIAS hemsida är den nämligen helt slutsåld.

LÄS MER:


Bianca Ingrosso avslöjar skönhetsingreppet för 80 000 kronor: "Inte skönt"

Lovisa Worges chock – det fick hon av Bianca Ingrosso

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!