Influencern Bianca Ingrosso
Influencern Bianca Ingrosso, 26, tjänar miljonbelopp - Foto: Stella Pictures

Så mycket pengar tjänar Bianca Ingrosso 2019

Bianca Wahlgren Ingrosso är en av influencer-Sveriges drottningar. Med en karriär som Youtuber och affärskvinna har hon etablerat sitt namn på marknaden och har idag över 1,2 miljoner följare på Instagram. Men vad tjänar egentligen Bianca?


Bianca Wahlgren Ingrosso, 26, dotter till Pernilla Wahlgren och krögaren Emilio Ingrosso har på bara några år tagit influencervärlden med storm. Vad som började med en blogg har växt till ett imperium. På Instagram kan vi se henne i trendiga outfits och på YouTube gör hon hauls med hennes sminkmärke CAIA. 

Det är inte heller ovanligt att se henne i TV-rutan. Bianca är bland annat jurymedlem i programmet Talang. Listan kan helt enkelt göras lång på vad denna unga entreprenör redan har åstadkommit! Nyheter24 har tidigare skrivit om hur Biancas gamla podd-kollega Alice Stenlöfs bolag omsätter miljoner. 

Bianca Ingrossos månadslöner – hundratusentals kronor

Bianca Ingrosso Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Under 2019 tjänade Bianca 2 035 000 kronor, vilket innebär att hon kunde ta ut en månadslön på drygt 169 583 kronor. Rätt så trevligt, eller hur?

Biancas Ingrossos bolag omsätter miljoner

Bianca Ingrosso Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice

Bianca är aktiv i 5 olika bolag, varav ett är Bianca Ingrosso AB som ägnar sig åt bloggverksamhet, annonsplatsförsäljning, reklaminlägg och uppdrag inom mode och make-up på sociala medier. Så vad omsätter egentligen bolaget? Jo, det går faktiskt ofattbart bra! Under 2019 omsatte bolaget hela 34 092 000 kronor med en vinst på 27 615 000 kronor. 

Ekonomiskt oberoende

Förra året sålde Bianca även halva sin andel i bolaget CAIA vilket resulterade i att hon blev ekonomiskt oberoende. Nyheter24 skrev om affären och hela kalaset slutade på 505 miljoner kronor. Bianca fick loss hela 73 miljoner kronor då hon ägde 29 procent av bolaget och sålde hälften av det egna innehavet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!