Detaljen i Pernilla Wahlgrens bild med Bauer chockar följarna: "Ska man gratta?"

Det var efter midsommar som Pernilla Wahlgrens kommentarsfält mer eller mindre gick bananas efter att hon publicerat en bild tillsammans med Christian Bauer.


I år frälstes svenskarna med det bästa midsommarvädret sedan slutet på 70-talet. En värmebölja har dragit över Sverige – och trots att det är många som klagar på den tryckande värmen är det även många som anammat den. En av dem är Pernilla Wahlgren

På sina sociala medier berättade Pernilla i veckan att den här midsommaren var den bästa hon haft på flera år. Detta då hon fick spendera den med nära och kära i strålande sol tillsammans med god mat, sång och dans. Men det bästa av allt, det var nog att hon fick spendera den med sin pojkvän Christian Bauer och hans familj. 

"Min & Chrilles familj & vänner samlade tillsammans ute på vårt älskade Lagnö i det Stora Röda Huset. Varmaste Midsommaren både i luften & i hjärtat!", skriver Pernilla Wahlgren i sitt album på Instagram. 

Med på firandet var även Bianca Ingrosso men någon att pussa vid midsommarstången hade hon inte. Istället lös Phillipe Cohen med sin frånvaro och skymtades istället under helgen i Göteborg på Bönor och Bagels.

Pernilla Wahlgrens följare om detaljen på bilden: "Grattis?"

Pernilla Wahlgren var under helgen inte blyg med att publicera bilder på blomuppsättningar, mat och vackra miljöer. Men det var en bild som gjorde följarna något mer uppmärksamma. 

"Ska man gratta?". Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Följarna tycker nämligen att det ser ut som att Pernilla och Bauer "knackar ring" som då innebär att man har förlovat sig. 

Som grädde på moset skrev Bauer och Pernilla väldigt romantiskt till varandra i kommentarsfältet – bland alla nyfikna kommentarer. 

Kärleken flödar. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Någon kommentar på det hela – det har inte synts till från turturduvornas sida. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!