Oscar Töringe och Louise Peterhoff spelar huvudrollerna i 'Alltid vara vi', musikteater av Veronica Maggios och Oskar Linnros musik, på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Arkivbild.
Oscar Töringe och Louise Peterhoff spelar huvudrollerna i 'Alltid vara vi', musikteater av Veronica Maggios och Oskar Linnros musik, på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm. Arkivbild. - Foto: Ezra Brismo/TT

Maggiomusikal återkommer i höst

Pjäsen "Alltid vara vi", som bygger på musik av Veronica Maggio och Oscar Linnros, förlängs till hösten. Den 8 september är det nypremiär på föreställningen på Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm.


"Efter en helt utsåld spelperiod var det flera tusen människor som inte har fått möjligheten att se den här unika föreställningen. Jag är så glad och tacksam för att vi nu kan erbjuda publiken en ny spelperiod under hösten", säger Maria Sid, teaterchef på Kulturhuset Stadsteatern, i ett pressmeddelande.

Handlingen är fiktiv om ett kärlekspar som tvingas in i studion igen när deras gemensamma band återförenas – men musiken bygger på Veronica Maggios album "Satan i Gatan" som kom 2011, och Oskar Linnros album "Vilja bli" från året innan. Regissör är Alexander Mørk-Eidem och Oscar Töringe och Louise Peterhoff spelar huvudrollerna.

De nya speldatumen är 8 april – 22 oktober.

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!