Christer Björkman, general för Melodifestivalen.
1 av 2
Christer Björkman, general för Melodifestivalen. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Nyheter24-bloggaren Bert Karlsson.
2 av 2
Nyheter24-bloggaren Bert Karlsson. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX

"Christer Björkman, håll käften"

I inte bara ett, utan i två inlägg går Nyheter24:s schlagerbloggare Bert Karlsson till hänsynslös attack mot Christer Björkman.


Under rubriken "Håll käften Björkman!" får vi höra Bert Karlsson resonera kring Christer Björkman, general i Melodifestivalen. Och det är ord och inga visor.

– Christer Björkman borde hålla käften och inte kommentera Melodifestivalen och vem som ska gå vidare och inte, säger han i sin blogg.

Bert Karlsson nämner också en dödskallelista som Björkman påstås inneha. Denna lista ska enligt Bert Karlsson bestå av artister som Björkman inte tycker om.

– Jag vet om hans dödskallelista som borde avlslöjats för länge sedan. Någon borde tala om vilka som inte behöver skicka in sina bidrag, för Christer Björkman gillar inte de här artisterna, säger Bert Karlsson.

Björkman tilldelas också utnämningen Årets skvallerkärring i ett av Bert Karlssons inlägg som går under samma namn. Där berättar han om hur Björkman smutskastat en låtskrivare.

– Som den där låtskrivaren som inte gick med på hans villkor, som han kallade för den stora feta slampan, berättar Bert Karlsson.

– Det finns så mycket jag skulle kunna berätta! avslutar Bert Karlsson med hotfull ton i sin blogg.

Läs Bert Karlssons blogg här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!