Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Catherine vill spela Susan Boyle

Nöje | 30/04/2009 10:31

Har hört sig för om rättigheterna.

Den arbetslösa, blyga och ensamstående Susan Boyle från Skottland deltog för några veckor sedan i teveprogrammet Britain´s got talent och har sedan dess blivit berömd i hela världen för sitt sånguppträdande.

Nu fortsätter hennes färd mot stjärnorna när skådespelerskan Catherine Zeta-Jones vill spela rollen som Susan Boyle i filmen om hennes liv. Catherine har enligt Daily Mail hört sig för om rättigheterna till filmen.

–Det här är en av många förfrågningar vi har fått om att man vill spela Susan Boyle i filmen om hennes liv, säger en källa från Britain´s got talent till Daily Mail.

Det sägs även att den Oscarsvinnande regissören James Cameron, som låg bakom Titanic, har uttryckt ett intresse om ett liknande projekt, skriver Daily Mail. Klippet med framträdandet sägs ha blivit det mest visade Youtubeklippet hittills med 100 miljoner visningar.

Se en intervju med Susan Boyle:

Skrivet av: