Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Christian behandlas för alkoholproblem

Nöje | 02/06/2009 16:45

Sökte hjälp hos psykolog.

Robinsondeltagaren Christian Ternstedt har skapat rubriker så det heter duga. Senast körde han onykter och fick hämtas mitt i natten i skogen av sina före detta svärföräldrar.

Har försummat sin familj

Han har nu fått nog av både alkoholen och sig själv. På sin blogg berättar han öppenhjärtligt om de senaste månaderna.

"Jag har under den här tiden försummat vänner, familj, kollegor, fru, bolag och släkt. Istället för att även ta hjälp av de närmsta så har jag skjutit bort dem. Har ju alltid varit så stark, och klarat mig själv, och det har jag försökt med nu också...Och känner att min beteende verkligen inte varit ok på något sätt."

Tar till flaskan

Han berättar vidare att han på tisdagen besökte en psykolog för att "reda ut sin hjärna". Robinsondeltagaren gick med på att starta en ettårig behandling direkt som består av alkoholavvänjning blandat med gruppterapi.

Psykologen som han besökte har 30 års erfarenhet inom området och kände igen Christians profil direkt.

"En kille som alltid söker kickar. Och när livet lugnat ner sig och kickarna blir färre, så tar man till flaskan istället..", skriver han om sig själv på sin blogg.

Innan Christian tog till flaskan fick han gratis kickar i fyra år.

"Från armén med allt från fallskärmsjägarskolan till fjällvandringar och baskerprov. Otrohet och Företagande ger ju också kickar, men alkoholen har tyvärr en stor del där...", avslutar han inlägget.

Skrivet av: