Magdalena Graaf
Magdalena hyllas efter inlägget. - Foto: Stella Pictures

Magdalena Graaf hyllas efter ärliga inlägget på Instagram: "Clownen gråter"

Spekulationerna har slagit som spön i backen kring Magdalena Graaf och Louie Martis relation. Och mindre av den varan blev det inte efter hennes inlägg på Instagram.


Det var under sommaren 2022 som Magdalena Graaf, 47, var med i en intervju där hon öppnade upp om hennes och pojkvännen Louie Martis passionerade men ibland stormiga relation. 

Magdalena och Louie. Bildkälla: Stella Pictures

Magdalena berättade att paret i omgångar gjort slut men att de alltid hittar tillbaka till varandra. 

"Dumpar honom 3 gånger i veckan. Rasande och bestämd. ALDRIG mer. Men ändå vinner han tillbaks mitt hjärta varje gång. Min stora passionerade svartmuskiga, buttra OCD-kärlek", skrev hon i ett inlägg där hon visade upp intervjun.

Periodvis har Louie lyst med sin frånvaro på Magdalenas sociala medier men följarna har då kunnat kopplat det till en liten kort fnurra på tråden. 

Men nu verkar det vara en ny uggla i mossen. 

Magdalena Graaf: "Även clownen gråter"

Louie har nämligen inte synts till på Magdalenas sociala medier på väldigt länge och det ser inte ut som att profilerna längre följer varandra på Instagram. Detta har fått följarna att börja spekulera. Och spekulationerna minskade inte direkt av Maggans senaste inlägg där hon skrev ner saker hon var tacksam över – men ingenstans stod Louies namn med. 

"Jag känner en enorm tacksamhet till att få vara relativt frisk, mina 5 kärleksfulla barn. Mat, kläder och tak över huvudet En handfull riktiga vänner och en stor familj. Det är inte alla som har dessa rikedomar. Så många som mår dåligt och är ensamma. Tycker att vi dömmer, skambelägger och hackar för mycket på varandra i livet. 

Vi ska INTE snåla med en kram, en hjälpande hand eller en godhjärtad gärning. Ta bättre hand om varandra. Visa kärlek och uppskattning Gräset är inte grönare på andra sidan. Även clownen gråter när strålkastarna släckts", skriver hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!