Love is blind kommer till Sverige
Love is blind kommer till Sverige – du kan söka redan nu. - Foto: TT BILD, Pontus Lundahl/TT Bild, Bilden är ett montage.

"Love is blind" kommer till Sverige

Den populära realityserien "Love is blind" kommer i en svensk version. Inspelningarna startar nästa år och just nu söker man deltagare till den svenska upplagan. Läs mer här!


Nu kommer "Love is blind" till Sverige 

Nu kommer den omåttligt populära dejtingrealityn "Love is blind" till Sverige. I programmet får singlar välja någon att gifta sig med utan att ha träffat personen först. 

Den första säsongen av den amerikanska förlagan av "Love is blind" blev ett av de mest sedda programmen på Netflix vid premiären 2020.

"Love is blind: Sverige" produceras av Mastiff.

"Love is blind" kommer nu till Sverige. Bildkälla: TT

Så söker du till "Love is blind" på Netflix

"Vi är otroligt stolta och glada över att få producera ett av världens bästa dejtingprogram tillsammans med Netflix. 'Love is blind' fångar attraktionens – och till slut kärlekens – magi på ett unikt, roligt, överraskande och fängslande sätt”, säger Matilda Snöwall, vd på Mastiff, i pressmeddelandet.

När programmet får premiär är ännu inte bestämt.

Men redan nu går det att söka till "Love is blind". 

För att söka krävs det att du är singel och mellan 25-45 år gammal. Att vara sugen på att träffa den rätta kan ju också vara en fördel. I ansökningsformuläret står det att läsa: 

"Är du singel mellan 25-45 år och redo att träffa ditt livs stora kärlek? Faller du hela tiden för fel person? Är du trött på ytliga relationer och dejtingappar? Vill du få hjälp att träffa den rätta?". 

Är du sugen på att söka till "Love is blind"? Det kan du göra här.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!