Polisen söker natten till tisdagen i Pildammsparken i centrala Malmö efter den lösspringande hund som bitit flera personer.
Polisen söker natten till tisdagen i Pildammsparken i centrala Malmö efter den lösspringande hund som bitit flera personer. - Foto: Johan Nilsson/TT

Hund jagas med drönare - bitit flera

En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus på måndagskvällen efter att ha blivit biten av en lösspringande hund i Malmö. Polisen söker nu efter hunden med drönare.


Polisen i Malmö fick larm klockan 22.18 om att en stor, ljusbrun hund med reflexkoppel sprang lös på Lorensborg i Malmö.

En man i 20-årsåldern ha förts till sjukhus med ambulans, med oklara skador, efter att ha blivit biten av hunden och en man i 30-årsåldern har också fått skador, men det är oklart om han behövt sjukhusvård.

Under natten har polisen försökt få tag på hunden med hjälp bland annat av drönare utrustad med värmekamera, skriver Sydsvenskan.

Hunden beskrivs som stressad och springer ifrån patrullerna så fort de närmar sig den, enligt uppgift från polisen till Sydsvenskan.

Polisen hade vid midnatt inte lyckats lokalisera hundens ägare.

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!