13 saker du egentligen inte behöver – men som skulle göra livet bättre

Det finns ju en hel massa saker som kanske inte är nödvändiga, men som man ändå väldigt gärna vill ha.


Garanterat ha-begär!

1. Mobilskal med inbyggd laddare

Man vet ju hur jobbigt det är när batteriet tar slut och man är långt ifrån närmaste eluttag. Då är det himla praktiskt med ett skal som laddar telefonen automatiskt när du sätter på det! Du hittar ett för iPhone här och ett för Samsung Galaxy här

2. Gör din egen pasta

Det är något speciellt med färsk pasta, och speciellt om du har gjort den själv! Nu när det är mörkt och kallt ute passar det perfekt att stanna hemma en kväll och laga din lyxigaste pasta någonsin. Här kan du köpa pastamaskinen.

3. En smart resväska

Den här väskan har så många smarta funktioner. Till exempel Bluetooth och en tillhörande app som gör att du kan se precis var väskan befinner sig, om den skulle försvinna. 

Dessutom kan du ladda telefonen med den och se hur mycket väskan väger direkt i appen. No more övervikt! Du köper väskan här.

4. En egen liten pizzaugn

Laga dina egna minipizzor med den här söta ugnen! Du hittar den här. 

5. Kul knivställ

Lite obehagligt, men mest roligt och praktiskt. Med det här voodoo-knivstället ingår dessutom fem knivar av bra kvalitet. Du hittar det här.

6. Högtalare

Det här är inte bara en rolig liten högtalare som du kan ändra utseendet på som du vill. Det är också en väckarklocka, en radio och ett spel. Här hittar du den för 599 kronor.

7. En popcornmaskin

För alla filmkvällar i vinter! Det är ju mycket roligare, och godare, att poppa popcornen i den här. Riktiga biopopcorn! Här hittar du den till bäst pris.

8. Kaffebryggare med wifi

Den här kaffebryggaren kan du styra via mobilen, vilket gör att du kan sätta på morgonkaffet redan i sängen. Vardagslyx för den morgontrötta! Här kan du köpa kaffebryggaren.

9. Pannband med inbyggda hörlurar

Om du sover med någon som snarkar, eller vill lyssna på något när du somnar, är de här lurarna perfekta. Det mjuka pannbandet gör att du kan somna sött utan sladdtrassel eller något som gör ont. Klicka hem hörlurarna här.

10. Ett smart våffeljärn

Med det här våffeljärnet får du perfekta, frasiga våfflor varje gång! Välj om du vill göra klassiska våfflor, chokladvåfflor, buttermilkvåfflor eller belgiska våfflor. Du hittar det här.

11. Robotdammsugare

Eftersom det är skittråkigt att städa, helt enkelt. Den här robotdammsugaren är dessutom väldigt prisvärd! Du hittar den här.

12. Clarisonic 

Med den här ansiktsborsten blir din hud sex gånger renare än om du bara tvättar som vanligt. Den masserar och rengör verkligen varenda por! Här hittar du den billigast.

13. En spiralizer

Med en spiralizer kan du göra din egen nyttiga pasta av zucchini, eller strimla till exempel morötter eller andra grönsaker att göra en god sallad på. Här kan du klicka hem den på bilden.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!