Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
KOMMERSIELL SEKTION. Artiklarna innehåller annonslänkar.

11 saker du måste ha i köket om du är en riktig foodie

1 av 1

Shopping | 13/11/2017 16:32

Mat är bland det bästa som finns. Här är 11 saker du verkligen borde ha om du älskar mat!

Vi kan inte lova att du inte kommer bli riktigt hungrig av att läsa den här listan.

1. Ett smart våffeljärn

Våffeljärn

Vem älskar inte en god våffla med bär, grädde och choklad på? Med det här smarta våffeljärnet får du perfekta, frasiga våfflor varje gång! 

Välj om du vill göra klassiska våfflor, chokladvåfflor, buttermilkvåfflor eller belgiska våfflor så sköter järnet resten. Du hittar det här.

2. Fritös

Fritös från OBH Nordica

Allt blir godare om det friteras, det är ju ingen nyhet. Fritera din egen mat med en fritös – oavsett om du vill göra donuts, pommes frites eller något helt annat. Den här fritösen kommer från OBH Nordica och kostar 549 kronor.

3. En egen pizzaugn

Uuni pizzaugn

Visst, man kan göra sina pizzor i den vanliga ugnen men det blir ju inte riktigt samma sak. Designen på den här ugnen gör att den snabbt väldigt varm och perfekt för pizzagräddning! Du hittar den här.

4. En ugn för minipizzor

Ugn för minipizzor

Om du hellre vill ha en lite mindre och billigare ugn än den ovan är den här perfekt. Den är riktigt gullig, och gör riktigt gulliga minipizzor! Den finns att köpa här.

5. Bars för att slippa bli "hangry"

Quest bars

När man blir sådär panikhungrig kan det vara bra med en räddare i väskan i form av en bar. Här kan du klicka hem en hel låda med Quest bars, som finns i smaker som kanelbulle, brownie och s'mores. 

6. Snyggt porslin

Rörstrand Swedish Grace

Man äter ju med ögonen, sägs det, och därför vill man ju såklart duka med fint porslin. Här hittar du Rörstrands populära serie Swedish Grace billigast.

Rörstrand Ostindia

Ett annat snyggt porslin är den klassiska serien Ostindia som du hittar här.

7. En slow cooker

Crock-pot slow cooker

Den här tillagar din mat utan att du behöver göra någonting, och det blir dessutom väldigt gott. Gör till exempel goda grytor eller pulled pork! Här kan du köpa slow cookern.

8. En riktigt bra espressomaskin

DeLonghi espressomaskin

Kaffe är måhända inte mat, men likväl en viktig del av det dagliga näringsintaget för många. Därför vill du såklart kunna göra det bästa kaffet hemma! Den här espressomaskinen har fått grymma recensioner och du hittar det bästa priset på den här.

9. En vakuumförpackare som gör att du slipper kasta mat

Vakuumförpackare

Det är ju hemskt att behöva slänga god mat som blivit dålig, men med en vakuumförpackare kan du få maten att hålla fem gånger längre än vanligt. Så bra – både för plånboken och miljön! Köp den här.

10. Glassmaskin

Glassmaskin

Alla älskar glass, och med den här maskinen kan du göra den själv, med färska bär, choklad eller vad du nu vill ha för smak. Klicka hem glassmaskinen här.

11. Gör din egen pasta

Pastamaskin

Det är något speciellt med färsk pasta, och speciellt om du har gjort den själv! Nu när det är mörkt och kallt ute passar det perfekt att stanna hemma en kväll och laga din lyxigaste pasta någonsin. Här kan du köpa pastamaskinen.

--

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter.

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.