Outfits för sommardejter
Outfits för sommardejter

16 snygga dejtoutfits – som passar till sommaren

Sommaren innebär långa mysiga dejter. Vi har listat 16 riktigt fina tips på outfits som passar till olika typer av dejter!


Oavsett om du i sommar vill ha en uppstyrd middagsdejt eller en mer avslappnad dejt hittar du förhoppningsvis något passande i den här listan.

1. Rosa klänning med volang

Den här ursöta sommarklänningen kommer få din partner att bli alldeles varm. Du hittar klänningen här.


2. Blommig klänning

Klänning från Kae Sutherland x NA-KD i blommigt mönster. Passar både för en uppstyrd dejt om du matchar med klackar men även en vardaglig dejt om du matchar med sneakers och en fin axelbandsväska. Du hittar klänningen här för 599 kronor.


3. Persikofärgad playsuit

Sommarens snyggaste playsuit som passar en äventyrlig dejt som avslutas med en finare middag. Matcha med snygga smycken. Klicka hem här för endast 349 kronor. 


4. Jeanskjol och spetstopp

Är det kanske första dejten? Eller bara en väldigt avslappnad dagsdejt? Då kan det inte bli fel med en snygg klassisk jeanskjol som du matchar tillsammans med en spetstopp.


5. Beiga byxor med gullig topp

Om du inte gillar klänningar så är snygga byxor ett bra alternativ. Dessa sköna byxor i trikå är ett perfekt val för din dejt. Matcha tillsammans med en trendig crop top. 


6. Offshoulder klänning

Denna klänning tillsammans med ett skärp och ett par statement-örhängen och du är redo för dejt! Klicka hem klänningen här.


7. Jeans och topp

Ett par klassiska ljusa jeans som du kan matcha med en vit topp. Passar både till en middagsdejt men även en dagsdejt. 


8. Jumpsuit i denim

Denna jumpsuit är ett säkert kort om dejten är en överraskning. Den passar alla tillfällen genom att matcha med olika accesoarer och skor. Du hittar den här.


9.Klänning i satin

En klänning i satin kommer få dig att känna dig lyxig. Passar perfekt på en romantisk pastadejt kanske? Köp hem klänningen här.


10. Vit blus

En söt oneshoulder-topp med volanger som går att matcha till en plisserad kjol.


11. Plisserad minikjol

Plisserat är väldigt trendigt just nu. Minikjolen ger en sportigare känsla och passar lika väl en aktiv dejt som en picknick i parken. Här hittar du den.

12. Jeans och klackar

Om du känner dig mest bekväm i jeans så är ett hett tips att styla jeansen med ett par snygga klackar för att få en mer uppstyrd känsla. Här hittar du klackarna.


13. Vit romantisk klänning

En klänning i trendig modell som påminner om en sommardröm. Klicka hem klänningen här för endast 349 kronor.


14. Jumpsuit med spetsdetaljer

En lyxig jumpsuit med spets upptill och fin passform. Passar för en lyxigare dejt med din partner. Den blir din för 549 kronor.


15. Leopard

Leopardmönstrat kan aldrig gå fel! Klänningen är i stretchigt och bekvämt material och längden ger en elegant look. Köp här för 299 kronor.


16. Superfint set

Finns det något finare än ett matchande set? Den här outfiten är bekväm och kommer passa sommarens alla spontana dejter! Du köper setet här för 399 kronor.


När outfiten är kirrad vill man såklart även ha något fint under. Spana in 15 riktigt heta underkläder här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!