Nu har du chansen att köpa sjukt stora chokladägg – och tävla

Coolstuff.se har nästan 3 000 trasiga chokladägg – och ordnar en grymt rolig tävling med fina priser som plåster på såren. Men vad var det egentligen som gick fel?


Inte nog med att du får ett välsmakande chokladägg samt en överraskning inuti – så får du också chansen att tävla om en helgalen Store Run i CoolStuffs butik. Om du hittar en biljett i ägget kan du få tävla om hela tre Store Run-platser! 

CoolStuff beställde alltså chokladägg – sedan gick något fel. Det blev en epic fail som nu resulterat i ett gott skratt, en tävling och nedsatt pris på chokladäggen i fråga. 

Du kan alltså tävla om en Store Run – som innebär att du får möjligheten att plocka på dig allt du vill i deras butik i Malmö, på en minut. Livets chans att plocka på sig massor av roliga prylar! Läs mer om hur det fungerar här.

Men den stora frågan återstår – varför har CoolStuff nästan 3 000 trasiga chokladägg?

Såhär är det alltså – de ville ha en skojig överraskning i äggen, men missbedömde vikten på den. När de sedan får dem, så är botten på dem trasiga, alltså färdigkläckta ägg. Men inte nog med det! Det var också felstavningar på äggen! Om inte "Suprise" betyder något relevant på italienska. 

Men trots allt – så smakar de ju precis som de ska! Kommer du ihåg när man var liten och åt ett chokladägg? Den nostalgiska smaken är helt underbar, och hur god som helst. Här kan du beställa chokladäggen.

De kan vara trasiga vid leverans, eller så har du tur och får ett helt. Femton slumpvist utvalda ägg har tävlingsbiljetter, och andra innehåller en klurig överraskning. Win win! 

Det här får du alltså inte missa. Här kan du klicka hem dem eller läsa mer om den roliga historien.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!