Fynda Adidas Cloudfoam till honom – till halva priset mot butik

Våren är här och det är dags att skaffa sig ett par fräscha sneakers. De här skorna från Adidas är sjukt bekväma, och kan klickas hem billigt just nu.


Adidas gör många snygga skor och sneakers – men de här med sin stilrena look och höga bekvämlighet tar vårskorna till en helt ny nivå. Dessutom är de på rea just nu, där de finns i olika färger.

För inte ens 500 spänn kan de här populära skorna bli dina. Det är Adidas Cloudfoam Ultimate B-ball för herrar. Finns i hela tre olika färger. 

Designen är inspirerad av klassiska basketskor och har en mjuk ovandel som lätt följer foten. Skorna andas utan problem, vilket är perfekt för den lite varmare våren. Inner- och yttersulan ger en skön passform efter Adidas egna Cloudfoam-teknologi. Mjuk stötdämpning som gör att skorna är bekväma även vid längre användning. 

Vanligtvis har de ett pris kring tusenlappen, men just nu är de alltså nedsatta till halva priset. Det är en bra deal som du inte får missa! Du kan spana in skorna här. Hur bra som helst inför de varmare årstider som nu är på gång!

Artikeln presenteras i samarbete med Prisjakt.nu!

Prisjakt.nu är Sveriges ledande sajt för prisjämförelser. Hos Prisjakt kan du hitta bästa pris på tiotusentals produkter!

Du kan också använda deras bevakningstjänst för att hålla koll på när saker du vill köpa går ner i pris eller är på rea.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!