17 galna saker – vi verkligen vill ha just nu

Unna dig en bra-att-ha-pryl! Här är tokiga prylar som du inte får missa. Hur roligt låter det inte med bubbelplast till exempel?


Förgyll ditt liv med roliga saker. Här finns massor att välja mellan, och kanske känner du att du vill ha allt. Det vet man aldrig! 

1. Badbalja för vuxna

Älskar du att slappna av i ett varmt bad, men har inget badkar hemma? Då löser du det problemet med den här bärbara badbaljan

Baljan är stabil och har handtag på vardera sida. Rymmer ungefär 200 liter och är smidigt att tömma med avloppsslangen som baljan har. Här hittar du badbaljan.

2. Stressticles Stressbollar

Har du inga bollar att klämma på när stressen kryper i kroppen? Här kan du klicka hem ett par egna bollar för 49 spänn. 

3. Belysning för toalett

Rörelseaktiverad belysning som du kan ha i åtta olika färger. Hur bra som helst när du måste gå på toa i mörkret, men inte riktigt vill plåga ögonen med att tända taklampan. Spana in belysningen här.

4. Ninja Wallet

Det kan vara svårt att tro, men med det här kortet får du hela 18 verktyg i ett! Multiverktyg som har alla möjliga verktyg i som du enkelt kan ha i plånboken.  

Skruvmejslar, linjaler, skiftnycklar, fruktskalare, konservöppnare, kapsylöppnare och kartongskärare. Klicka hem en Ninja Wallet här.

5. Uppblåsbart badkar

Det här badkaret är uppblåsbart, och tar därför lite plats när den är tom på luft. Pumpa upp det, fyll det med varmt vatten, unna dig en god drink och njut! Här hittar du det under 500 spänn.

6. Ögonmask

Det är väldigt härligt att sova i ett totalt mörker. Här är en bekväm ögonmask med ett tydligt statement på. Hur kul som helst att ha på en flygplansresa till exempel!

7. Popsocket

Håll din telefon i ett stadigt grepp med en popsocket. Den här blir din för 59 kronor.

8. Extra stor mugg

Större än vanliga muggar och ser ut som en jättemugg med skummande öl. Du kan såklart dricka vad du vill ur den! Hur gott låter det inte med en gigantisk kopp kaffe till exempel?

Tillverkad i vit keramik och ett tryck i svart färg. Kolla in den roliga muggen här.

9. Gitarr skärbräda

Perfekt skärbräda för musikintresserade matlagningsfantaster. En tålig skärbräda i trä för bara 199 kronor, formad som en gitarr. Recensenter av den här produkten säger att den är över deras förväntningar.

10. Magnogrip

För händiga människor är den här prylen ett praktiskt måste. Det är en form av armband som är magnetiskt, och därmed kan samla skruvar och liknande! 

Istället för att ha massa smutsiga spikar i munnen, så kan du nu ha dem på armen. Magnogrip blir ditt för 199 kronor.

11. Orivbart toalettpapper

Skoja lite med dina vänner, eller gäster som du har på besök med det här orivbara toalettpappret. Det går helt enkelt inte att dra av! Du kan klicka hem det här.

12. Gigantisk strandhandduk

Dags för solsemester, eller förbereder du dig inför sommaren? Här hittar du vattenmelonen, och här pizzan med salami på. 

13. Vinhällare

Servera vin eller liknande på ett tjusigt och roligt sätt! Eller drick direkt ur flaskan. Kolla in den här.

14. Bubbelplast

Det är så roligt att poppa bubbelplast! Avslappnande på något sätt. Här får du flera ark med underhållande bubbelplast.

15. Något att pilla på

Denna är perfekt för dem som inte kan sitta stilla med sina fingrar. Den har sex knapptryckande funktioner och finns här i flera olika färger.

16. Mössa med musik

Tycker du om att vara utomhus men störs av sladden som hoppar runt och trasslar? Då är denna mössa perfekt med inbyggda högtalare, här hittar du den.

17. Ta frukosten till en ny nivå

Så mysigt att starta morgonen med att hälla upp en skål med cornflakes. Det här gör det dessutom ännu roligare. Finns att hitta här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!