Nyheter - Nyheter, artiklar, reportage och video

2 dagar sedan 13:59
Hur vet man om ens mobiltelefon kommer att sluta fungera när 2G- och 3G-näten släcks ner? Det kan du läsa om här.
2 dagar sedan 13:42
Ett dundrande fiasko eller ett nyskapande mästerverk? Meningarna går isär när det gäller Francis Ford Coppolas nya (och troligen sista) film, ”Megalopolis”.
2 dagar sedan 13:25
Ett kriminellt nätverk i Kina har lyckats lura till sig drygt 15 000 svenskars betalkortsuppgifter och andra känsliga personuppgifter.
2 dagar sedan 13:18
Sommaren är snart här och det är dags att plocka fram solkrämen. Men det finns en sak du måste tänka på innan du smörjer in dig.
2 dagar sedan 13:05
Laila Bagge intevjuade Benjamin Ingrosso – och mitt under deras samtal råkade han avslöja en väldigt intim sak... – Är inte det här lite pinsamt?, frågar Laila Bagge chockat.
2 dagar sedan 12:58
Willys och Hemköp har problem med sina kortterminaler.
2 dagar sedan 12:56
TV4:s Kalla fakta har avslöjat att Sverigedemokraternas kommunikationsavdelning driver anonyma konton, för att bland annat nedvärdera politiska motståndare. Detta är granskningen i korthet.
2 dagar sedan 12:38
Rysslands invasionsstyrkor fortsätter offensiven i nordöstra Ukraina och säger sig ha intagit tolv samhällen den senaste veckan. Men president Vladimir Putin hävdar att Ryssland inte har planer på att inta Charkiv, Ukrainas näst största stad.
2 dagar sedan 12:34
Fans från hela världen köar utanför Friends arena inför kvällens konsert med Taylor Swift. Allt är värt det, säger Alva Skog, som har köat hela natten.
2 dagar sedan 11:48
Det var tidigare under veckan som den tragiska nyheten nådde allmänheten – Hans Wahlgren har gått ur tiden. Nu väljer barnbarnet Benjamin Ingrosso att berätta om Hans sista tid.
2 dagar sedan 11:44
Det var i början av 2023 som Tommy Myllymäki och Malin Qvänstedt Myllymäki ansökte om skilsmässa. Frågan alla ställer sig nu är om Tommy har börjat dejta igen.
2 dagar sedan 11:39
I helgen gör Taylor Swift tre spelningar på ett utsålt Friends Arena. Konserterna är över tre timmar långa – och Taylor behöver energi för att orka. Därför har hon en lång kravlista till sin rider.
2 dagar sedan 11:26
En person hoppade och hamnade i vattnet efter en poliskontroll under torsdagskvällen. På fredagen meddelar polisen att personen dött, rapporterar Aftonbladet.
2 dagar sedan 10:56
Sydafrikas påståenden om folkmord i Gaza är "totalt frånskilda fakta och omständigheter" – och det pågår ingen stor offensiv i Rafah, hävdar Israels företrädare i Haag. Dagens utfrågning i FN-domstolen avbröts kortvarigt av en propalestinsk protest.

Visar sökträffar 41 - 50
Hittade 93292 artiklar.