Domenico Berardi skadade sig under en match mellan Sassuolo och Verona i Serie A. Arkivbild.
Domenico Berardi skadade sig under en match mellan Sassuolo och Verona i Serie A. Arkivbild. - Foto: Paola Garbuio/AP/TT

Italiensk stjärna missar fotbolls-EM

Den italienska anfallaren Domenico Berardi missar fotbolls-EM i sommar på grund av en skada.


Det var i en match i Serie A mellan Berardis Sassuolo och Verona som olyckan var framme, och på bilder sågs Berardi ta sig mot baksida vad och häl.

Klubben säger i ett uttalande att tester har visat en "fullständig bristning i hälsenan", och att Berardi kommer att opereras under tisdagen.

Det är oklart hur länge anfallaren blir borta.

Italien har lottats mot Spanien, Kroatien och Albanien i gruppspelet i EM, som pågår 14 juni-14 juli i Tyskland.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

1 timme sedan

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

2 timmar sedan
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

3 timmar sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

igår 20:58
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

igår 20:36
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.