Margaux Dietz oväntade födelsedagspresent till Jacob Liebermann
Relationen mellan Jacob och Margaux går från klarhet till klarhet. - Foto: Stella Pictures och Youtube/Moderna familjen

Margaux Dietz oväntade födelsedagspresent till Jacob Liebermann

Efter regn kommer solsken. Margaux Dietz och Jacob Liebermann har gått från att bråka offentligt till att nu fira varandras födelsedagar tillsammans. Och Jacob fick en otippad present från sitt ex...


Influencern Margaux Dietz, 31, har sonen Arnold tillsammans med sitt ex Jacob Liebermann, 37. Efter att de gick skilda vägar för ungefär två år sedan har deras relation minst sagt gått upp och ner. 

Margaux och Jacob har bråkat offentligt om sonen 

I december 2020 berättade Jacob Liebermann på sin Instagram om hur han är djupt bekymrad över sonen Arnolds medverkan i Margaux Dietz sociala medier – läs mer här. Något som varit en stor bidragande faktor till att det varit frostigt mellan föräldrarna. 

Foto: Stella Pictures

Därför syns Arnold på sociala medier igen

Men nu verkar Jacob Liebermann ha gjort en helomvändning. Han har valt att skapa en realityserie på Youtube tillsammans med Margaux Dietz  – där sonen återigen uppvisas för flera tusentals tittare. Läs mer om beslutet här.

Och ja, mycket i Margaux och Jacobs relation har förändrats under de senaste månaderna. Från att ha bråkat offentligt – återförenas de nu offentligt i Youtube-serien “Moderna familjen”. 

Relationen verkar aldrig ha varit bättre, och de umgås flitigt – även när serien inte spelas in. 

Jacob Liebermanns bastade hemma hos Margaux Dietz

Exempelvis passade Jacob på att göra en rätt så lättklädd aktivitet hemma hos Margaux, när han lånade hennes bastu och rullade sig i snön.

“Jacob och jag har kommit till en ny punkt i vårt föräldraskap och i teambuilding och det känns stort.”, skrev Margaux då. 

Jacob Liebermann firar sin födelsedag hemma hos Margaux Dietz

Nu verkar exen och föräldrarna stå varandra så nära igen att de till och med firar varandras födelsedagar tillsammans. Jacob fyllde under tisdagen 37 år, något som firades hemma hos Margaux med sonen Arnold. Följarna fick en liten inblick i det intima firandet på Margaux Instagram-story. 

Partyhattar skymtas i spegeln. Foto: Instagram/margauxdietz

Margaux Dietz otippade present till Jacob

Margaux filmar Jacob i hennes kök där han står med ett rivjärn och ett glas vin och förbereder sin födelsedagsmiddag. 

Grattis Jacob! Foto: Instagram/margauxdietz

– Grattis på födelsedagen. Hur känns det?, frågar Margaux.

– Att riva morot?, kontrar Jacob. 

– Att jag sätter dig i arbete, säger en skrattande Margaux. 

– Jag tycker det har nåt. Jag river gärna morot. Det här är ju den bästa födelsedagspresenten man kan ha, svarar Jacob skämtsamt. 

Till videon har Margaux skrivit “På internationella kvinnodagen” följt av ett hjärta, då Jacob faktiskt fyller år just den 8 mars. 

Foto: Instagram/margauxdietz

Men det verkar inte bara vara Jacob som stod för maten på hans födelsedag, utan Margaux la även upp en bild där man ser henne och sonen Arnold förbereda vad som ser ut som någon slags pizza. 

Det såg i vilket fall som helst ut som ett riktigt mysigt firande som den “Moderna familjen” hade tillsammans!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!