Erica Lindberg
Erica Lindberg reagerade starkt. - Foto: Stella Pictures/Johan Nilsson/TT

Erica Lindbergs hårda känga mot Katrin Zytomierska: "Vi har poliser..."

Paradise Hotel-profilen Erica Lindberg reagerade starkt på helgens "Pimp and hoes"-fest som arrangerades av Katrin Zytomierska.


Katrin Zytomierska, 45, firade under i helgen  sin födelsedag, men det stannade inte direkt vid tårta, paket och lite bubbel. 

Nej Katrin höll nämligen en fest med tema "Pimp ands hoes" där gästerna med andra ord fick klä ut sig till hallickar och prostituerade. Och gästerna gick sannerligen in helhjärtat för temat. 

Två av de som inte sparade på krutet under festkvällen var Julia Franzén och Bingo Rimér. Det första som gled upp på Instagram var nämligen en bild på paret tillsammans med Bingos söner Ringo och Rambo – som även dom, var utklädda efter temat. En bild som Julia senare raderade efter att kommentarsfältet svämmat över av kritik från arga följare.

Även kändisar som Magdalena Graaf, Daniel Paris, Puma Swede och Ida Warg befann sig på festen – varav alla mötts av hård kritik. 


En som reagerade stark på helgen event var ingen mindre än Paradise Hotel-profilen Erica Lindberg.  

Under söndagen valde Erica att skriva ut ett längre inlägg som handlar om problematiken kring att klä ut sig till just prostituerade. 

Erica hade först lagt ut klipp från festen, men som hon valde att ta bort efter att bland annat Julia Franzén valt att ta ned både bilder och videos från festen. 

"Att klä ut sig till hor*r ’för skoj skull’ är ett stort hån mot den grupp utsatta människor som faktiskt lever under prostitution. Vi har poliser som specialiserar sig på detta område, som arbetar hårt och dagligen för att få stopp på hallickorganisationer", skriver hon och fortsätter: 

Jag vill verkligen att detta förblir första och sista gången jag ser något liknande. För jag tror inte att kvinnorna som far illa i prostitutionsverksamheten hade skrattat åt detta".

Nu hyllas Erica av sina följare i kommentarsfältet som tycker att det är bra att hon lyfter ämnet. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!