Absolent Air Care Group är ett börsbolag som är specialiserat på luftreningssystem och lösningar för industriella applikationer. Bolaget grundades 1994 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom sitt område.

Absolent erbjuder innovativa och effektiva lösningar för att rena luften från olika typer av föroreningar, såsom oljedimma, rök och damm. Deras produkter används främst inom tillverkningsindustrin, där ren luft är avgörande för att upprätthålla en hälsosam arbetsmiljö och förhindra skador på utrustning.

Bolaget har en stark global närvaro och deras produkter säljs och används i över 50 länder världen över. Absolent har etablerat sig som en pålitlig partner för sina kunder och deras lösningar är kända för sin höga kvalitet och pålitlighet.

Absolent Air Care Group är noterat på Stockholmsbörsen och har visat en stabil tillväxt och lönsamhet under de senaste åren. Bolaget har en stark position på marknaden och fortsätter att investera i forskning och utveckling för att kunna erbjuda sina kunder de bästa möjliga lösningarna.

Sammanfattningsvis är Absolent Air Care Group ett framstående börsbolag inom luftreningsteknik. Med sin expertis och innovativa produkter fortsätter de att vara en pålitlig partner för företag över hela världen som strävar efter att upprätthålla en ren och hälsosam arbetsmiljö.
Telegram om bolaget Absolent Air Care Group

Absolent Air Care Group aktie

Namn
Absolent Air Care Group
Status
Listad
Ticker
ABSO
Lista
First North
Aktier
11 320 968
Sektor
Industri