Addnode Group är ett svenskt börsbolag som är specialiserat inom IT-lösningar och programvaror. Bolaget grundades 2001 och har sedan dess vuxit till att bli en av de ledande aktörerna inom sin bransch.

Addnode Group erbjuder en bred portfölj av produkter och tjänster inom områden som CAD, PLM, BIM och e-handel. Deras programvaror används främst inom arkitektur, teknik och design, och hjälper företag att effektivisera sina processer och öka sin produktivitet.

Bolaget har en stark närvaro både i Sverige och internationellt, med kontor och partners över hela världen. De har även förvärvat flera andra företag inom branschen för att stärka sin position och bredda sitt erbjudande.

Addnode Group är noterat på Nasdaq Stockholm och har visat en stabil tillväxt och lönsamhet under de senaste åren. Bolaget har en stark ledning och en tydlig strategi för att fortsätta växa och utvecklas i framtiden.

Sammanfattningsvis är Addnode Group ett framstående börsbolag inom IT-lösningar och programvaror. Med sin breda portfölj av produkter och tjänster, stark närvaro både nationellt och internationellt, samt en stabil tillväxt och lönsamhet, är bolaget väl positionerat för att fortsätta vara en ledande aktör inom sin bransch.
Telegram om bolaget Addnode Group

Addnode Group aktie

Namn
Addnode Group
Status
Listad
Ticker
ANOD B
Lista
Large Cap
Aktier
134 528 232
Sektor
Teknik